foto: USA Today Sports / Scanpix
Porziņģis starp labākajiem spēlētājiem Rietumu konferencē sezonas pirmajā pusotrā mēnesī
Sporta zvaigznes
2021. gada 2. decembris, 22:36

Porziņģis starp labākajiem spēlētājiem Rietumu konferencē sezonas pirmajā pusotrā mēnesī

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis bijis starp labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Rietumu konferencē sezonas pirmajā pusotrajā mēnesī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rietumu konferencē par labāko oktobra un novembra mēneša spēlētāju atzīts Goldensteitas "Warriors" aizsargs Stefans Karijs. Viņš sezonas pirmajā pusotrā mēnesī vidēji mačā guva 27,8 punktus, atdeva 6,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,7 atlēkušās bumbas, kamēr "Warriors" uzvarēja 18 no 21 mača.

Rietumos starp labākajiem spēlētājiem sezonas ievadā bijuši arī Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Luka Dončičs un Porziņģis (abi - Dalasas "Mavericks"), Pols Džordžs (Losandželosas "Clippers"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets"), Dža Morants (Memfisas "Grizzlies") un Karls Entonijs Taunss (Minesotas "Timberwolves").

Tikmēr Austrumu konferencē par labāko spēlētāju atzīts Bruklinas "Nets" uzbrucējs Kevins Durents, kurš vidēji mačā guva 28,6 punktus, izcīnīja 7,5 bumbas zem groziem un izdalīja 5,6 rezultatīvas piespēles. Ņujorkieši uzvarēja 15 no 21 cīņas.
Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Džerets Elens un Dariuss Gārlends (abi - Klīvlendas "Cavaliers"), Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Lamelo Bols (Šarlotas "Hornets"), Demars Derouzens un Zeks Lavīns (abi - Čikāgas "Bulls"), Tairīss Maksijs (Filadelfijas "76ers") un Trejs Jangs (Atlantas "Hawks").