foto: AP/Scanpix
Bertāns pēc savainojuma sadziedēšanas atgriežas laukumā ar pieticīgu precizitāti
Dāvis Bertāns cīņā ar Brendonu Ingremu.
Basketbols
2021. gada 25. novembris, 09:57

Bertāns pēc savainojuma sadziedēšanas atgriežas laukumā ar pieticīgu precizitāti

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien atgriezās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē un guva trīs punktus, tomēr viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" viesos ar 102:127 (27:36, 23:36, 23:23, 29:32) pārliecinoši zaudēja Ņūorleānas "Pelicans" vienībai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bertāns kreisās kājas potītes sastiepuma dēļ nebija spēlējis kopš 2. novembra, kopumā izlaižot desmit mačus.

Latviešu basketbolists atgriešanās spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, spēdams realizēt tikai vienu no deviņiem izpildītajiem tālmetieniem un aizmetot garām grozam arī vienīgo pustālo metienu.

Bertāna kontā šajā mačā trīs gūti punkti, divas atlēkušās bumbas zem groziem, četras personīgās piezīmes un noslēgta spēle ar +/- koeficientu -14.

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Bredlijs Bīls, kamēr uzvarētāju sastāvā 26 punkti Brendonam Ingremam, bet 21 punkts un 11 izcīnītas bumbas lietuvieša Jona Valančūna rēķinā.

Izbraukumu "Wizards" turpinās nedēļas nogalē, kad piektdien tiksies ar Oklahomasitijas "Thunder" un sestdien spēkosies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". Izbraukuma noslēgumā ASV galvaspilsētas komandai būs mačs ar Bertāna iepriekš pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

"Wizards" ar 11 uzvarām 18 spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Pelicans" šis bija tikai ceturtais panākums 20 mačos, kas dod 14. vietu Rietumu konferencē.