foto: ekrānuzņēmums no video
Krievu MMA atlēts nogalinājis ārstu, strīdoties par Covid-19 vakcīnu
Sporta zvaigznes
2021. gada 16. novembris, 18:54

Krievu MMA atlēts nogalinājis ārstu, strīdoties par Covid-19 vakcīnu

Jauns.lv

27 gadus vecais krievu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Akmals Hožijevs arestēts saistībā ar apsūdzībām ārsta slepkavībā, kas izdarīta pēc strīda par vakcinēšanos pret koronavīrusu, atsaucoties uz vietējiem medijiem ziņo izdevums "MMA Junkie", vēsta "Meduza".

Guamas policija arestējusi Hožijevu 7. novembrī. Viņam izvirzītas apsūdzības slepkavībā ar ieroča pielietošanu. Tiesa sportistam noteikusi drošības naudu miljons ASV dolāru apmērā.

Par nozieguma upuri mediji nosaukuši 42 gadus veco Guamas memoriālās slimnīcas ārstu Miranu Ribati, ar kuru sportists bijis draudzīgās attiecībās un trenējies vienā sporta zālē.

Pēc liecinieku teiktā, strīds par Covid-19 vakcīnu starp sportistu un ārstu noticis vakariņu laikā Hožijeva mājās. Strīda laikā cīkstonis sāka ārstu žņaugt, tad paķēris no gaļas ēdiena palikušo kaulu un ar to iedūris Ribati kaklā. Pēc tam Hožijevs vēl ar nazi sadūris ārstu.

Kad notikuma vietā ieradās policija, Hožijevs atzinies slepkavībā, ziņo "Pacific News Center". Mediķiem nav izdevies glābt cietušo.

Hožijevs profesionālajā karjerā aizvadījis četras cīņas, gūstot trīs uzvaras.