foto: Charles LeClaire-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Bļugeram un "Penguins" sagrāve NHL mačā
Teodors Bļugers.
Hokejs
2021. gada 15. novembris, 09:44

Bļugeram un "Penguins" sagrāve NHL mačā

Jauns.lv / LETA

Pamatīgu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā svētdien piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, kas viesos ar 1:6 (1:2, 0:2, 0:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals" komandai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bļugers uz ledus pavadīja 14 minūtes un 24 sekundes, no tām divas minūtes un deviņas sekundes mazākumā. Metienus pa vārtiem Latvijas uzbrucējs neizpildīja, izdarīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja sešus no 12 iemetieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šajā sezonā 14 mačos guvis trīs vārtus, atdevis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Šajā mačā Pitsburgas kluba sastāvā laukumā atgriezās komandas līderis Sidnijs Krosbijs, tomēr ar rezultivitātes punktiem izcelties viņam neizdevās. Vienīgos vārtus "Penguins" labā guva Džeiks Gencels, kamēr "Capitals" sastāvā precīzi bija Daniels Sprongs, Garets Hetavejs, Martins Fehervarijs, Toms Vilsons, Konors Šīrijs un Jevgēņijs Kuzņecovs.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā visas trīs latviešu komandas - Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets", "Penguins" un Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" - ar 14 izcīnītiem punktiem 14 spēles dala 11. - 13. vietu, bet "Capitals" ar 22 punktiem 15 mačos ir trešie.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.