foto: REUTERS/SCANPIX
VIDEO: krievu daiļslidotāja sacensībās Japānā piedzīvo šausminošu kritienu
Citi sporta veidi
2021. gada 12. novembris, 15:12

VIDEO: krievu daiļslidotāja sacensībās Japānā piedzīvo šausminošu kritienu

Jauns.lv

Krievijas izlase daiļslidošanā piedzīvojusi baisu drāmu sacensībās Japānā. Daiļslidotāja Darja Usačeva iesildīšanās laikā neveiksmīgi piezemējās un viņu raudošu aiznesa ārsts.

Šodien Japānā sākās "NHK Trophy 2021" ceturtais "Grand Prix" posms daiļslidošanā. Diemžēl vienai no komandām sacensības iesākās ar vienas dalībnieces traumu, vēsta "eg.ru".

Darja Usačeva izstājās no sacensībām vēl pirms savas uzstāšanās. Iesildīšanās laikā 15 gadus vecā sportiste neveiksmīgi piezemējās. Uz meitenes kritienu bija šausmīgi noskatīties.

Izplūdusi asarās, viņa kaut kā tika līdz vārtiņiem, kur uz rokām viņu aiznesa ārsts. Pēc "Mach TV" informācijas, Usačeva lauzusi augštstilbu. Pagaidām oficiāla apstiprinājuma tam nav, taču tā esot ļoti slikta diagnoze.

foto: ekrānuzņēmums no video

Šajā posmā sportiste ir zaudējusi iespēju iekļūt "Grand Prix" finālā, lai gan pēc posma Amerikā ar iegūto sudrabu viņai bija izredzes uzvarēt.

Kad daiļslidošana zaudē savu grāciju un kļūst komiska

Daiļslidošana neapšaubāmi ir ziemas olimpisko spēļu graciozākais un izjustākais sporta veids, tomēr nereti, apskatot sporitistus priekšnesuma laikā un izņemot kadrus ...

gallery icon
71