foto: USA Today Sports / Scanpix
Karijs un Bridžess atzīti par NBA pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem
Stefans Karijs
Basketbols
2021. gada 25. oktobris, 23:54

Karijs un Bridžess atzīti par NBA pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Jauns.lv / LETA

Stefans Karijs un Mailss Bridžess atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Karijs aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs vidēji guva 31,0 punktu, izcīnīja 9,0 atlēkušās bumbas un atdeva 7,0 rezultatīvas piespēles. Tikmēr viņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" sezonu sāka ar trīs uzvarām pēc kārtas.

Tikmēr Bridžess trīs mačos caurmērā guva 25,0 punktus, izcīnīja 8,0 bumbas zem groziem un pārtvēra 2,7 bumbas. Arī Bridžesa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" pirmajā nedēļā uzvarēja visos trīs mačos.

Rietumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets"), Kristians Džeimss Makolums (Memfisas "Grizzlies") un Karls Entonijs Taunss (Minesotas "Timberwolves"). Savukārt Austrumu konferencē starp labākajiem bija arī Sets Karijs (Filadelfijas "76ers"), Spensers Dinvidijas (Vašingtonas "Wizards"), Kevins Durents (Bruklinas "Nets"), Tailers Hīro (Maiami "Heat"), Zeks Lavīns (Čikāgas "Bulss"), Evans Moblijs (Klīvlendas "Cavaliers") un Džūliuss Rendls (Ņujorkas "Knicks").