foto: REUTERS/SCANPIX
Konors Makgregors devies uz Itāliju bērna kristībās, taču tiek apsūdzēts dīdžeja piekaušanā
Konors Makgregors.
Sporta zvaigznes
2021. gada 18. oktobris, 16:26

Konors Makgregors devies uz Itāliju bērna kristībās, taču tiek apsūdzēts dīdžeja piekaušanā

Jauns.lv

Jauktās cīņas mākslas (MMA) superzvaigzni Konoru Makgregoru kāds itāļu dīdžejs apsūdz par piekaušanu pēc kopīgi pavadīta vakara kādā naktsklubā Romā, vēsta “Daily Mail”.

Makgregors kopā ar ģimeni šobrīd atrodas Itālijā, lai savu jaunāko dēlu Raienu kristītu Vatikānā.

Tomēr itāļu dīdžejs Frančesko Fačineti svētdien savā “Instagram” profilā izvirzījis vairākas apsūdzības pret UFC pusvieglā svara čempionu.

Viņš apgalvoja, ka viņš un viņa sieva esot pavadījuši laiku ar Makgregoru apmēram divas stundas pirms incidenta. Dīdžejs apgalvo, ka vēlāk viņš esot pāri uzaicinājis uz kādu citu ballīti un tajā momentā pēkšņi iesitis pa seju bez jebkāda iemesla.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" profila @frafacchinetti

“Jā, tas bija tas ļoti slavenais Konors Makgregors, kurš man iesita pa muti un saplēsa apakšējo lūpu. Viņš salauza man degunu, tecēja asinis,” Fačineti raksta savā “Instagram” stāstā. “Viņš man uzbruka pie “St. Regis” viesnīcas 10 aculiecinieku, viņa draugu un miesassarga priekšā,” turpina dīdžejs.

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā.

gallery icon

Viņš aprakstīja Makgregoru kā “agresīvu un bīstamu”, un pauda bažas par to, kas varēja notikt, ja klāt nebūtu bijuši cilvēki, kas viņu attur: “Man iesita par neko, šis blieziens būtu varējis sasniegt manu sievu, kas bija kopā ar mani, kā arī citas sievietes, manas draudzenes, manus vīriešu draugus, es jums saku - tas varēja beigties daudz ļaunāk.”

Arī dīdžeja sieva savā “Instagram” profilā brīdināja cilvēkus netuvoties Makgregoram, raksturojot viņu kā bīstamu un garīgi nestabilu.

Konors Makgregors un viņa komanda nav komentējuši šīs apsūdzības.