foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Porziņģa bijušais komandas biedrs mīļoto bildina turpat basketbola zālē
Viens no Ņujorkas "Knicks" līderiem Deriks Rouzs.
Sporta zvaigznes
2021. gada 13. oktobris, 13:57

Porziņģa bijušais komandas biedrs mīļoto bildina turpat basketbola zālē

Jauns.lv

Viens no savulaik labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargiem Deriks Rouzs bildinājis turpat basketbola zālē bildinājis savu topošo sievu Alainu Andersoni.

Taisnības labad gan jāmin, ka bildinājums bija ne gluži parastā basketbola zālē, bet gan pasaules, iespējams, slavenākajā sporta hallē – “Madison Square Garden”. Šā brīža viens no Ņujorkas “Knicks” līderiem Deriks Rouzs mīļoto bildināja pie vakariņām sveču gaismā, kad viņi divatā atradās ikoniskajā sporta celtnē.

Vēlāk sociālajos tīklos Rouzs padalījās arī ar dzejoli, ko sacerējis savai topošajai sievai, kurā apcerēja abu iepazīšanos un to, ka ātri vien sapratis, ka abiem ir jābūt kopā.
Situāciju vēl interesantāku padara fakts, ka abi jau varētu būt kādu laiku precējušies, tomēr par šo pieejamā informācija atšķiras. Jebkurā gadījumā Alainas iespaidīgais saderināšanās gredzens liek domāt, ka gaidāmas greznas kāzas.

33 gadus vecais Rouzs aizvadīs otro sezonu pēc kārtas "Knicks" sastāvā. Interesanti, ka aizsargs "Knicks" rindās spēlēja arī 2017./18. gada sezonā, kad spēlēja plecu pie pleca ar Kristapu Porziņģi.

2008. gada NBA drafta pirmais numurs Deriks Rouzs Čikāgas “Bulls” rindās 2011. gadā kļuva par NBA regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju (MVP). Viņš pie šī prestižā apbalvojuma tika 22 gadu un sešu mēnešu vecumā, kļūstot par visu laiku jaunāko MVP balvas ieguvējs līgas vēsturē. Vēlāk dažādu savainojumu dēļ Rouzs nespēja turpināt savu spoži iesākto karjeru, tomēr pēdējās sezonās viņš spējis izvairīties no nopietnām traumām, kas atkal ļāvis kļūt par vienu no “Knicks” līderiem. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Klīvlendas “Cavaliers”, Minesotas “Timberwolves” un Detroitas “Pistons” rindās.