Sporta zvaigznes
2021. gada 30. septembris, 13:59

FOTO: izsolē pārdota basketbola leģendas Maikla Džordana valkāta apakšveļa

Jauns.lv

Par pasaules visu laiku labāko basketbolistu uzskatītais Maikls Džordans joprojām daudziem ir elks, tāpēc katrs priekšmets, kas bijis ciešākā saskarē ar viņu, uzskatāms par īstu relikviju.

Deviņdesmito gadu Čikāgas “Bulls” superzvaigzne pēc basketbolista karjeras beigām kļuvis par veiksmīgu uzņēmēju un nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Šarlotas “Hornets” īpašnieku, tomēr vairums joprojām atceras viņa uzvarētāja mentalitāti basketbola laukumā.

Maikls Džordans par 7,5 miljoniem pārdod māju

gallery icon
25

Pagājušajā nedēļas nogalē izsolē “Lelands Auction” bija iespējams iegādāties “Jordan” zīmola sporta apakšveļu, ko valkājis pats Viņa Gaisība Maikls Džordans. Apakššortu sākotnējā cena izsolē bija 500 ASV dolāru (aptuveni 432 eiro), un 19 reižu apakšveļas cena tika palielināta. Līdz beidzot laimīgais varēja tos iegādāties par 3340 ASV dolāriem (teju 2900 eiro).

Kā vēsta izdevums TMZ, apakššorti vizuāli “noteikti bija valkāti”, bet par to autentiskumu liecina fakts, ka tos uz izsoli, kopā ar dažādām citām Maikla Džordana mantām, nogādāja viņa bijušais miesassargs Maikls Vozniaks, kurš atpazīstamību ieguva dokumentālajā filmā par leģendāro basketbola komandu “The Last Dance”. 

foto: LELANDS.COM/MEGA / Vida Press
"Jordan" zīmola sporta akašveļa, ko valkājis pats Maikls Džordans.