foto: LETA
Rihards Bukarts gūst trešos vārtus sezonā, bet neglābj "Admiral" no zaudējuma
Hokejs
2021. gada 10. septembris, 20:16

Rihards Bukarts gūst trešos vārtus sezonā, bet neglābj "Admiral" no zaudējuma

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Rihards Bukarts piektdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" komanda izcīnītu pirmo uzvaru sezonā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Admiral" sezonas piektajā mačā viesos ar 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:1) pagarinājumā zaudēja Magņitogorskas "Metallurg" komandai.

Bukarts vārtus guva otrā perioda 14.minūtē, kad vairākumā ieguva no pretinieku vārtsarga atlēkušo ripu un panāca 2:1. Vēlāk viesi panāca pat divu vārtu pārsvaru, taču to izsēja un cieta sāpīgu zaudējumu papildlaikā.

Bukarts piektdien uz ledus pavadīja 16 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu. Latviešu uzbrucējs sezonas ievadā piecās spēlēs atzīmējies ar trīs gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat neveiksmi papildlaikā piedzīvoja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjaz", kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) piekāpās Kazaņas "Ak Bars".

Indrašis laukumā pavadītajās 19 minūtēs un 28 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu. Sezonas pirmajās trīs spēlēs viņš guva divus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet piektdien ceturtajā cīņā palika bešā.

"Admiral" ar trīs punktiem piecās cīņās ir devītajā vietā starp 12 Austrumu konferences vienībām, kamēr "Vitjaz" ar pieciem punktiem četros dueļos ir piektā Rietumos.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.