foto: VIA REUTERS
Japānā no viesnīcas pazudis olimpisko spēļu dalībnieks no Ugandas
Ugandas sportisti pozē pie savas dzīvesvietas Izumisano
Citi sporta veidi
2021. gada 16. jūlijs, 19:21

Japānā no viesnīcas pazudis olimpisko spēļu dalībnieks no Ugandas

Jauns.lv

Japānā meklēšanā izsludināts sportists no Ugandas, kurš nav ieradies uz Covid-19 testa nodošanu un nozudis no viesnīcas, raksta "Sky News".

Vārdā nenosaukto sportistu meklē amatpersonas un vietējā policija. Viņš iepriekš uzturējās viesnīcā Japānas pilsētā Izumisano Osakas prefektūrā.

Pēdējo reizi viņš redzēts piektdien neilgi pēc pusnakts. Viesnīcas darbinieki pusdienlaikā cēluši trauksmi, jo sportists nav ieradies uz Covid-19 testa veikšanu.

Ugandas Olimpiskās komitejas prezidents norādīja "Sky News", ka šobrīd tiek skaidrots, kas noticis ar pazudušo sportistu. Sīkāka informācija tiek solīta vēlāk.

Zināms, ka Ugandas delegācijai nācies izolēties viesnīcā, jo, ieceļojot Japānā, saslimšana ar Covid-19 konstatēta diviem delegācijas locekļiem.

Par situāciju ar Ugandas sportistu ir informēta arī Starptautiskā Olimpiskā komiteja, norāda "Sky News".

Olimpiskās spēles Tokijā plānotas no 23.jūlija līdz 8.augustam. Jau vēstīts, ka Covid-19 izplatības dēļ Japānas premjerministrs Josihide Suga nolēmis izsludināt ārkārtējo situāciju Tokijā, kur ik dienu tiek atklāti vairāk nekā 1000 jaunu saslimšanas gadījumu.

Olimpisko un paralimpisko spēļu ciemats Tokijā

gallery icon
29