foto: Instagram
Heidija Kluma, atbalstot Vācijas futbola izlasi, gandrīz atkailina krūtis, taču tas nelīdzēja
Heidijas Klumas uzmundrinājums nelīdzēja.
Futbols
2021. gada 16. jūnijs, 13:55

Heidija Kluma, atbalstot Vācijas futbola izlasi, gandrīz atkailina krūtis, taču tas nelīdzēja

Jauns.lv

Supermodele Heidija Kluma pirms mača ar Franciju nolēma atbalstīt Vācijas futbola izlasi visai neparastā veidā. Viņa sociālajā tīklā „Instagram” publicēja visai pikantu attēlu.

"Veiksmi šodien, Vācija," Heidija Kluma parakstīja fotogrāfiju

Attēlā 48 gadus vecā Kluma tur gaisā paceltus īkšķus, bet mugurā viņai ir ļoti īss Vācijas izlases krekls, kas daļēji atsedz modeles krūtis.

Vācijas futbola izlase pirmo reizi komandas vēsturē piedzīvoja zaudējumu Eiropas čempionāta pirmajā mačā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Francijas futbola izlase otrdien Eiropas čempionāta pirmās kārtas noslēdzošajā spēlē Minhenē ar rezultātu 1:0 (1:0) uzvarēja Vāciju.

Francijas izlases labā vārtus guva Vācijas valstsvienības aizsargs Matss Hummelss, kurš ieraidīja bumbu savos vārtos.
Francijas izlase, gatavojoties finālturnīram, izcīnīja divas uzvaras ar rezultātu 3:0, pārspējot Velsu un Bulgāriju. Vācija vispirms cīnījās neizšķirti 1:1 ar Dāniju, bet pēc tam vārtsarga Manuela Noiera 100.spēlē izlasē ar 7:1 sagrāva Latviju.

Latvijas futbola izlase piedzīvo sagrāvi pārbaudes spēlē pret Vāciju

Latvijas vīriešu futbola izlase Diseldorfā pārbaudes spēlē ar 1:7 (0:5) kapitulēja Vācijas valstsvienībai. Latvijas izlasē savus pirmos vārtus guva Aleksejs ...

gallery icon
249


No 32 savstarpējām spēlēm 15 uzvarējusi Francija, desmit Vācija, bet septiņi dueļi noslēgušies neizšķirti. Pēdējās sešās spēlēs vācieši ir bez uzvarām. Abas izlases tikās 2016.gada Eiropas čempionāta pusfinālā, ar 2:0 uzvarot Francijai, kuras labā abus vārtus guva Antuāns Grīzmans. Četrreiz abas izlases spēkojušās arī Pasaules kausa finālturnīrā, divreiz pusfinālā, bet vienreiz - par trešo vietu. Rezultatīvākais abu izlašu sadursmēs bijis Grīzmans ar četriem gūtiem vārtiem.

Heidija Kluma un viņas 2019. gada Helovīna ballītes viesi

Supermodele Heidija Kluma un viņas Helovīna ballītes viesi 2019. gda 31. oktobrī Ņujorkā.

gallery icon
27

Vācijas izlasi no 2006.gada vada Joahims Lēvs, kura posteni pēc Eiropas čempionāta finālturnīra pārņems Hanss Dīters Fliks. Franciju no 2012.gada stūrē Didjē Dešāns. Abi savas izlases aizveduši līdz triumfam Pasaules kausā un kļuvuši par Eiropas vicečempioniem. Dešāns futbolista karjeras laikā uzvarēja gan Pasaules kausā, gan Eiropas meistarsacīkstēs.

Heidija Kluma ar jauniņo vīru par spīti Covid-19 dodas ciemos

Kā gadu sāksi, tā turpināsi! Šī kā pasaule senā paruna ir labi pazīstama ne tikai mums, bet arī starp slavenajiem ...

gallery icon
5