Citi sporta veidi
2021. gada 13. maijs, 16:41

“Gold Barbell” vasarā ieplānojusi vērienīgu sporta festivālu bērniem un jauniešiem

Jauns.lv

Biedrība “Gold Barbell” arī šogad ir ieplānojusi ikgadējo bērnu un jauniešu sporta festivālu, kas notiks vienā no vasaras mēnešiem, Dobeles pilsētā, informē tās vadītājs, sportists Ivars Cīrulis.

“Šajās sacensībās varēs piedalīties tikai tie bērni, kas ir pieteikušies, un, lai pieteiktos uz šīm sacensībām, ir jāiesūta sportisks video, kurā bērns vai jaunietis nodarbojas ar kādu aktivitāti un jāseko turpmākajiem norādījumiem, kuri tiks ievietoti “Gold Barbell” “Youtube” kanālā,” skaidro organizators Ivars Cīrulis.

Biedrība “Gold Barbell” jau astoņus gadus rīkos dažādus pasākumus gan bērniem, gan ģimenēm un visas sacensības ir bijušas ar milzīgām balvām, katru gadu galvenās balvas ir velosipēdi, skrituļdēļi, skrituļslidas un citas balvas, bet divus gadus pēc kārtas ir bijuši benzīna dzinēja kvadracikli, informē Cīrulis: “Noskaties video, pildi noteikumus, piedalies sacensībās un cīnies par lieliskām balvām!”

Ivars un viņa sieva Lelde Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti.

Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.