foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: asinis, roku vicināšana un policija - parādījušies kadri no “Rockets” basketbolistu nedienām striptīzklubā
Stērlings Brauns pamatīgi cietis uzbrukumā.
Basketbols
2021. gada 29. aprīlis, 13:33

VIDEO: asinis, roku vicināšana un policija - parādījušies kadri no “Rockets” basketbolistu nedienām striptīzklubā

Jauns.lv

Jauns.lv jau vēstīja, ka divi no šīs sezonas vājākās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas “Rockets” vadošajiem spēlētājiem Kevins Porters juniors un Stērlings Brauns, ignorējot Covid-19 protokolu, bija devušies uz striptīzklubu, kas viņiem beidzās ļoti neveiksmīgi. Tagad Maiami policija publiskojusi fragmentus pēc incidenta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Porters ar Braunu, ignorējot NBA noteikto Covid-19 protokolu, kas paredz sezonas laikā pasākumus ne vairāk kā 20 cilvēku kompānijās, iepriekšējā vakarā pirms spēles Maiami bija devušies uz striptīza klubu.

Brauns kļūdas pēc esot kāpis iekšā svešā busiņā, par ko saņēmis sitienu pa galvu ar pudeli, kāpēc vēlāk tika nogādāts slimnīcā, no kurienes gan ātri vien devies prom. Brauns jau iepriekš mocījās ar ceļgala savainojumu, bet tagad viņa traumu sarakstā iekļauta arī atgūšanās no uzbrukuma.

foto: ekrānuzņēmums no video
Stērlings Brauns pamatīgi cietis uzbrukumā.

Konfliktā, aizstāvot savu komandas biedru, esot iesaistījies arī Kevins Porters, kāpēc nedēļu viņu laukumā NBA spēlēs mēs neredzējām. Turklāt NBA par pārkāpumiem viņa piemērojusi 50 000 ASV dolāru sodu, kamēr cietušais Brauns vismaz pagaidām ticis cauri sveikā.

Porters vēlāk stāstīja, ka uzbrukums bijis tik nopietns, ka viņa komandas biedrs varējis pat nomirt, ja viņš nebūtu bijis tik izturīgs. Video materiālos redzams, ka Brauna ķermenis viss ir asinīs, bet Porters pamatīgi uzvilcies cenšas policijas darbiniekiem atstāstīt notikušo.

Abiem basketbolistiem šī nav pirmā skandalozā situācija viņu īsajās karjerās. Porters juniors, kurš sezonas izskaņā kļuva par vienu no “Rockets” balstiem. Starpsezonā tika apsūdzēts par nelegālu ieroča nēsāšanu, bet sezonas sākumā uzsāka konfliktu ar jauno komandas biedru veterānu Taurīnu Prinsu, kuram tika iedalīts jaunā spēlētāja ģērbtuves skapītis, tiekot patriekts no Klīvlendas “Cavaliers” komandas.

foto: AP/Scanpix
Kevins Porters juniors pieredzējušā Džona Vola iedrošināts kļuvis par vienu no "Rockets" līderiem.

Tikmēr Stērlings Brauns, kurš ir divkārtējā NBA čempiona Šenona Brauna brālis, 2018. gadā cieta no policijas agresivitātes, kāpēc pietiesāja 750 000 ASV dolāruno Milvoki pašvaldības. Policijas darbinieki viņu vēlējās aizturēt par automašīnas novietošanu invalīdu stāvvietā un aizturēšanas laikā nepamatoti piemēroja spēku.

foto: AP/Scanpix
Stērlings Brauns šosezon varētu arī laukumā neatgriezties.

Jau ziņots, ka Hjūstonas Rockets” starpsezonā nolēma šķirties no galvenā trenera Maika d’Antoni, kurš kļuva par NBA celmlauzi savdabīgam (ar mūsdienām netipiski īsu sastāvu) uz uzbrukumu tendētam basketbolam. Tāpat klubu pameta Rasels Vestbruks, kura vietā Teksasā ieradās ilgstoši savainotais, bet joprojām ļoti meistarīgais Džons Vols (arī šosezon daudz spēļu izlaidis traumas dēļ un vairs laukumā nedosies), kuram kopā ar Džeimsu Hārdenu un jaunieguvumiem Kristiānu Vudu (starpsezonas papildinājums, kurš ilgāku laiku izlaida traumas dēļ un nav spējis atgriezties tādā līmenī, cik vareni iesāka šo sezonu) un Demarkusu Kazinsu (drīz vien komandai vairs nebija vajadzīgs) bija jākļūst par vērā ņemamu spēku Rietumos. Jauniem eksperimentiem galvenā trenera Stīvena Sailasa vadībā nebija gatavs līgas superzvaigzne Hārdens, kurš kluba rīcībā ieradās acīmredzami negatavs sezonai un mērķtiecīgi darīja visu, lai tiku aizmainīts uz Bruklinas “Nets”. Drīz vien tas arī veiksmīgi notika, bet Hjūstonā uz īsu brīdi nolaidās gan latvietis Rodions Kurucs (jau pārstāv Milvoki “Bucks”) gan vēl viens potenciālais komandas balsts Viktors Oladipo, kurš jau pārcēlies uz Maiami “Heat”. “Rockets” turpina blandīties jaunas komandas izbūves procesā, bet ar kāru aci jau skatās NBA drafta un starpsezonas virzienā, jo komanda pašlaik ieņem pārliecinoši pēdējo vietu visā līgā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās