foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Kārlails par Porziņģa traumu: "Pēc spēles viņam bija diezgan labs garastāvoklis, un viņš staigā"
Kristaps Porziņģis pēc savainojuma.
Basketbols
2021. gada 23. aprīlis, 13:46

Kārlails par Porziņģa traumu: "Pēc spēles viņam bija diezgan labs garastāvoklis, un viņš staigā"

Jauns.lv / LETA

Par Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē gūtā potītes savainojuma smagumu varēsim sākt spriest rīt, Dalasas "Mavericks" galvenā trenera Rika Kārlaila teikto pēc spēles citē raidorganizācijas "Fox Sports" žurnālists Marks Folovils.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks" ceturtdien mājās pieveica Losandželosas "Lakers" ar 115:110 (31:26, 31:25, 32:39, 21:20).

Porziņģis laukumā pavadīja 28 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā guva 19 punktus, grozā raidot piecus no desmit divpunktu metieniem un vienīgo trīspunktu metienu, kā arī realizēja sešus no septiņiem "sodiņiem".

Basketbolists arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pa reizei rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra bumbu, nopelnīja trīs personiskās piezīmes, sakrājot +/- rādītāju -6.

Latvijas basketbolistam spēle noslēdzās neilgi pirms trešās ceturtdaļas beigām, pie pretinieku groza neveiksmīgi pagriežot potīti un dodoties uz ģērbtuvēm.

"Šobrīd nav skaidrības par savainojuma smaguma pakāpi," Kārlailu citē Folovils. "Ar potīšu traumām lielākoties par to, kā ir, var spriest pēc tā, kā spēlētājs jūtas nākamajā rītā. Pēc spēles viņam bija diezgan labs garastāvoklis, un viņš staigā."

Sestdien Dalasā "Mavericks" ar "Lakers" tiksies atkārtoti.

"Mavericks" ar 32 uzvarām 58 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.