foto: AFP/Scanpix
Bijušo NBA zvaigzni Polu Pīrsu pēc ļoti pikantas uzdzīves tiešraidē atlaiž no darba
Pols Pīrss ir pārmaiņu priekšā.
Sporta zvaigznes
2021. gada 6. aprīlis, 13:08

Bijušo NBA zvaigzni Polu Pīrsu pēc ļoti pikantas uzdzīves tiešraidē atlaiž no darba

Jauns.lv

Savulaik izcilais Bostonas “Celtics” uzbrucējs Pols Pīrss pēdējos gados pēc karjeras beigām kļuva par visai provokatīvu basketbola apskatnieku un komentētāju Ziemeļamerikas vadošajā sporta medijā ESPN. Tagad gan “Patiesībai” (bijušā basketbolista iesauka angļu valodā ir “The Truth”) nāksies meklēt jaunu darbu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lieldienu brīvdienās daudzus sociālo tīklu lietotājus pārsteidza kāda tiešraide, kurā slavenais sportists rādīja savu svētku uzdzīvi. Bijušais basketbolists ne vien klaji ignorēja sabiedrībā pieņemtos Covid-19 piesardzības pasākumus, bet arī rādīja visai sliktu piemēru bērniem un jauniešiem. Pols Pīrss tiešraidē atrādīja ballīti ar pieticīgi ģērbtām eksotiskajām dejotājām, kuru ķermeņu aprises labprāt aiztika un atrādīja citiem, lietoja alkoholiskos dzērienus, smēķēja marihuānu un spēlēja ar draugiem pokeru.

Iespējams, tieši sliktais piemērs jaunajai paaudzei bija galvenais atlaišanas iemesls, jo ESPN pieder pasaulslavenajai izklaides industrijas korporācijai "Walt Disney".

Neraugoties uz to, ka video izraisīja visai pamatīgu furoru, to tiešraidē vēroja vien daži simti interneta lietotāju, tomēr pēc tam kaut daļu no tā noskatījās miljoniem cilvēku visā pasaulē. Sociālo tīklu jokdari jau izsmej Pīrsa mēģinājumu kļūt par influenceri, jo viņš aptuveni 300 tiešraides vērotāju dēļ pamanījies zaudēt darbu.

Tieši tā uz notikušo reaģēja viņa darba devējs – Ziemeļamerikas vadošais sporta medijs ESPN.

Par notikušo Pols Pīrss nešķiet pārāk nobēdājies, jo sociālajos tīklos ievietoja video, kur redzams, kā bijušais sportists smejas par notikušo. Video klāt pierakstīta piebilde: “Lieli jaunumi gaidāmi tuvākajā laikā, palieciet pieslēgušies un smaidiet!”

1998. gada NBA drafta 10. izvēle Pols Pīrss savas NBA karjeras laikā aizvadīja 15 sezonas Bostonas “Celtics” rindās, 2008. gadā, kļūstot par čempionu un tiekot atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Pīrss 10 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē. Karjeras norietā pārstāvējis arī Bruklinas “Nets”, Vašingtonas “Wizards” un Losandželosas “Clippers” komandas.