foto: Publicitātes
600 tūkstoši kabatā, miesassargs pie sāniem - Kaspars Kambala atklāj, cik šiki kādreiz dzīvojis
Kaspars "Kad viņas satiekas" studijā.
Sporta zvaigznes
2021. gada 6. aprīlis, 12:12

600 tūkstoši kabatā, miesassargs pie sāniem - Kaspars Kambala atklāj, cik šiki kādreiz dzīvojis

Jauns.lv

"Es nebūšu nekāds "sugar daddy", pat ja man arī būs nauda. Es došu tikai tāpēc, ka es gribu dot," otrdienas vakarā, viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", savus uzskatus par attiecībām atklās bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala.

foto: Publicitātes
Kaspars "Kad viņas satiekas" studijā.

Nav nekāds noslēpums - viņš vairākkārt baudījis greznu dzīvi un bagātības saldos augļus. Taču tikpat nesaudzīgi viņu dzīve arī "situsi", liekot smagi pārdzīvot gan sava bērniņa un brāļa nāvi, gan būt lieciniekam, kā aizsaulē aiziet tuvs draugs. Piedzīvotais licis ar citādākām acīm paraudzīties uz attiecībām ar sievietēm. Kaspars drosmīgi atzīst - viņš beidzot izbauda to, ka blakus ir patstāvīga sieviete, kura pati pelna, spēj sevi nodrošināt, un Kasparam nav jādomā, ka “viss ir jānoklāj tikai viņam".

Tāpat Kambala atklāti runās par savām attiecībām ar naudu - kas notiek, kad jauns puisis tiek pie daudziem jo daudziem tūkstošiem.

Kā zināms, Kaspars savas attiecību aizkulises ar mīļoto sievieti Olgu izrādīs arī jaunā un kaislīgā pašmāju realitātes šovā “Mīla burbulī”, kas pie "STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jau šo piektdien. Pāris satikās pagājušā gada rudenī, pateicoties "Instagram" - Olga nospieda "patīk" septiņām Kaspara bildēm un šis fakts sportistam nepalika nepamanīts. Abi sāka sarakstīties, un jau pēc pāris stundām Olga izlēma aizbraukt pie Kaspara un iepazīties.

Kambalam pārsista seja un pirmais zaudējums boksera karjerā

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šova "Pafbet 101 Fighting Championship" ietvaros trešajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās ...

gallery icon
62