foto: USA TODAY Sports/Scanpix
NBA līdervienības basketbolisti piedzīvo nāves briesmas
Vai pārdzīvotais atstās kādu iespaidu uz Jūtas "Jazz" komandu laukumā, par to uzzināsim šonakt pēc Latvijas laika.
Basketbols
2021. gada 31. marts, 13:50

NBA līdervienības basketbolisti piedzīvo nāves briesmas

Jauns.lv

Visai dramatisks pagājušajā vakarā pēc Latvijas laika izvērtās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienības Jūtas “Jazz” ceļš uz kārtējo spēli Memfisā.

Neilgi pēc pacelšanās Jūtas “Jazz” komandas lidmašīna bija spiesta veikt piespiedu nolaišanos, jo lidaparātam bija radās problēmas ar dzinēju, pie kā vainojams bija putnu bars, kas tajā ietriecās.

Kā teikts Jūtas komandas atbalstītāju un lidojumu nodrošinātāja “Delta” paziņojumā ārkārtas nolaišanās notikusi bez sarežģījumiem. “Kad ekipāža veica pacelšanos, lidaparātā ietriecās putnu bars. Pilots paziņoja, ka nedarbojas kreisais dzinējs un lidaparātam nepieciešams griezties atpakaļ un veikt ārkārtas nolaišanos Soltleiksitijas Starptautiskajā lidostā. Nolaišanas noritēja bez starpgadījumiem un visi pasažieri tika nogādāti lidostas telpās.”

Neviens no pasažieriem vai apkalpes necieta, tomēr izbīlis basketbolistu vidū bija gana liels, par ko varēja pārliecināties no Rūdija Gobēra, Donovana Mičela, Džordana Klārksona un citu ierakstiem.

“Delta” aviokompānija sagatavoja citu lidmašīnu un NBA līdervienība varēja ierasties Memfisā, kur šonakt pēc Latvijas laika aizvadīs spēli pret vietējo “Grizzlies”. Tiesa, ierasto aptuveni trīs stundu lidojuma vietā. "Jazz" komandai ceļš līdz Memfisai aizņēma aptuveni 10 stundas.