Krištianu Ronaldu nopircis dzīvokli par 18.5 miljoniem dolāru! FOTO
Krištianu Ronaldu iegādājies dzīvokli 58 stāvu augstajā Trampa tornī, no kura redzama visa Ņujorkas panorāma un pilsētas ievērojamākās augstceltnes. Šāds dzīvoklis sportistam izmaksājis 18.5 miljonus dolāru.
Sporta zvaigznes
2015. gada 22. augusts, 14:35

Krištianu Ronaldu nopircis dzīvokli par 18.5 miljoniem dolāru! FOTO

Jauns.lv

Slavenais futbolists Krištianu Ronaldu (30) nesen kā iegādājies jaunu mitekli. Viņš iztērējis 18.5 miljonus ASV dolāru par jaunajiem apartamentiem Ņujorkā.

Slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu izvēlējies dzīvokli atjaunotajā Trampa tornī Ņujorkā. 233 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. No Ronaldu augšstāva apartamentiem paveras krāšņa Ņujorkas panorāma. Pa logiem var redzēt slaveno „Empire State Building”, „Chrysler” debesskrāpi un Brīvības torni. Tāpat no apartamentiem redzams plašais Centrālparks un Hudzonas upe.

Trampa tornis ir 58 stāvu augsts debesskrāpis. Ēka atrodas leģendārajā Piektajā avēnijā. Torni sāka būvēt 1979. gadā, bet pabeidza 1983. gada novembrī. Trampa tornis ir 51. augstākā celtne Ņujorkā. Ēka ir veidota no dzelzsbetona ar bīdes sienu struktūru, un ir augstākā šāda veida celtne Ņujorkā. Celtnes iekšpuse ir sadalīta ar betona sienām un kolonnām. Tas palielina ēkas iespēju neapgāzties vētras vai zemestrīces laikā. Trampa tornī apartamenti pieder pašam tā īpašniekam Donaldam Trampam. Ēkā telpas īrē arī tādi cilvēki kā Denzels Vašingtons, Stings, kā arī Bijonsē un Jay-Z. Trampa tornī atrodas arī uzņēmumu „Gucci” un „Qatar Airways” biroji.

30 gadus vecais Krištianu Ronaldu nesen atzīts par otro pelnošāko sportistu pasaulē. Pēdējo 12 mēnešu laikā viņš savu bankas kontu papildinājis par 80 miljoniem dolāru. Pirmajā vietā ierindojas bokseris Floids Meivezers ar 105 miljonu ASV dolāru lieliem ienākumiem aizvadītā gada laikā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press