foto: Bill Streicher-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Pievilcīga MMA cīkstone internetā par 10 dolāriem sāk tirgot savus kailfoto
Marina Moroza (virspusē) cīņā pret amerikānieti Sabinu Mazo.
Sporta zvaigznes
2021. gada 12. marts, 11:20

Pievilcīga MMA cīkstone internetā par 10 dolāriem sāk tirgot savus kailfoto

Jauns.lv

Ukrainas jaukto cīņu mākslas (MMA) cīkstone Marina Moroza interneta sākusi tirgot intīmas fotogrāfijas ar sevi. Sportiste gan nav atklājusi, kas viņu pamudinājis uz šādu soli.

Moroza, kuras iesauka ir Dzelzs lēdija, sociālajos publicēja saiti uz mājaslapu, kurā par nepilniem desmit ASV dolāriem (8,40 eiro) mēnesī iespējams aplūkot erotiskas bildes ar viņu.

Sportiste norāda, ka pašlaik lapā ir 28 attēli, kas laika gaitā varētu tikt papildināti. Pie ieraksta, kas gan visai drīz tika izdzēsts, ir norādīts, ka mājaslapā iespējams arī cīkstonei atstāt dzeramnaudu.

Interesanti, ka ne visi Morozas fani ir sajūsmā par šādu ideju, turklāt daudzi interneta lietotāji pie ieraksta atstāja visai naidīgus komentārus. Iespējams, tieši šis bija galvenais iemesls, kāpēc ukrainiete dzēsa savu ierakstu. Tāpēc sīkāku informāciju iespējams iegūt vien Morozas "Instagram" īsajos stāstos.

29 gadus vecā cīkstone kopš 2015. gada piedalās pasaulē vadošajā cīņas seriālā “Ultimate Fighting Championship” (UFC). Viņa kopumā aizvadījusi 13 profesionālās cīņas, kurās izcīnījusi 10 uzvaras. UFC ietvaros viņa piecas uzvaras astoņās cīņās.

Interesanti, ka viņa paralēli cīkstones arodam ir arī Ukrainas olimpiskās sieviešu boksa izlases trenere.