Sporta zvaigznes
2021. gada 23. februāris, 22:11

Pēc smagas avārijas slimnīcā nogādāts Taigers Vudss

Jauns.lv

Viens no visu laiku labākajiem amerikāņu golferiem Taigers Vudss pēc smagā autoavārijā Losandželosā gūtiem ievainojumiem nogādāts slimnīcā, vēsta CNN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījuma faktu medijiem apstiprinājusi policija. Tiek ziņots, ka golfa zvaigzne bijusi iesprostota transportlīdzeklī. Vudss bija viens savā automašīnā un pēc avārijas tika "izgriezts" no tās, paziņoja Losandželosas apgabala šerifa departaments. Avārijā nebija iesaistītas citas automašīnas.

Atsaucoties uz "Golf Digest", Vudss guvis "vairākus kāju savainojumus" un uzreiz pēc avārijas nogādāts operācijas zālē. Noprotams, ka vissmagāk cietusi sportista pēda un potīte.

Medijs citējis Vudsa aģentu Marku Steinbergu. Kā vēsta varasiestādes, negadījumā ievērojami bojāta arī sportista automašīna.

Tiek vēstīts, ka iepriekš Vudsam veiktas jau piecas muguras operācijas viņa karjeras laikā.  

Iepriekš policija apstiprināja, ka cietušais ir Taigers Vudss. Šobrīd notiek autoavārijas izmeklēšana. 

Telekanāla KABC-TV helikoptera veiktā filmēšanā virs avārijas vietas bija redzams uz sāniem apgāzies automobilis ar ievērojami bojātu priekšgalu un piepūstiem gaisa spilveniem uz autoceļa pie kalna nogāzes.  Kad cita automašīna apstājās, lai palīdzētu Vudsam, tajā ietriecās vēl kāda automašīna. Šajā autoavārijā gan neviens netika ievainots.