foto: Zane Bitere/LETA
Šteinberga tuvu "triple-double"; Laksa Turcijā debitē ar zaudējumu un 5 punktiem
Šteinberga laukumā pavadīja 25 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā guva 16 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.
Basketbols
2021. gada 13. februāris, 16:45

Šteinberga tuvu "triple-double"; Laksa Turcijā debitē ar zaudējumu un 5 punktiem

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga sestdien palika vienas atlēkušās bumbas un triju rezultatīvu piespēļu attālumā no "triple-double" un palīdzēja Stambulas "Galatasaray" izcīnīt uzvaru izbraukumā Turcijas augstākās līgas spēlē, bet cīņā pret līdervienību Stambulas "Fenerbahce" ar pieciem punktiem līgā "Kayseri" rindās debitēja Kitija Laksa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Galatasaray" viesos ar 74:55 (15:9, 27:16, 17:8, 15 :22) uzvarēja Adanas "Botaš".

Šteinberga šajā spēlē laukumā pavadīja 25 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā guva 16 punktus, realizējot trīs no septiņiem divpunktu un divus no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī visus četrus soda metienus, kļūdama par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Viņa izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas un septiņreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārķēra bumbu, izprovocēja trīs piezīmes pretiniecēm un spēli noslēdza ar mača labāko +/- rādītāju 26 un spēles labāko lietderības koeficientu 27.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju zaudētāju rindās kļuva Marina Basa ar 24 punktiem.

Savā pirmajā mačā "Kayseri" rindās Kitija Laksa zaudējumā savā laukumā pret Turcijas grandu Stambulas "Fenerbahce" guva piecus punktus.

"Kayseri" piekāpās Stambulas "Fenerbahce" ar 50:71 (4:16, 13:20, 16:29, 17:6).

Laksa maču uzsāka pamatsastāvā un laukumā pavadīja 29 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot vienu no pieciem divpunktu un vienu no četriem trīspunktu metieniem.

Viņa izcīnīja arī četras atlēkušās bumbas un divreiz rezultatīvi piespēlēja, pa reizei kļūdījās, nopelnīja personisko piezīmi un izprovocēja piezīmi pretiniecei, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu trīs.

Rezultatīvākā mājinieču rindās ar 11 punktiem bija Maja Miljkoviča, bet pretiniecēm 18 punkti Džasmīnas Tomasas kontā.

Laksa pagājušā gada augustā parakstīja jaunu līgumu ar "TTT Rīga" komandu, kuras sastāvā šosezon spēlēja "Douglas" Baltijas basketbola līgā, FIBA Eirolīgā un Eiropas Sieviešu basketbola līgā (EWBL).

Laksu pagājušā gada Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar 11.numuru izraudzījās titulētā Sietlas "Storm" komanda. Līgums paredz, ka viņa komandai pievienosies šī gada pavasarī.

Stambulas "Galatasaray" komanda šosezon 19 spēlēs izcīnījusi 17 uzvaras un ierindojas otrajā vietā, kamēr Kajseri vienība 19 spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras un 14 klubu konkurencē ieņem 12.vietu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās