foto: EPA/Scanpix
VIDEO: ātrā palīdzība dodas palīdzēt futbolistam, bet beigās jāglābj paši
Futbolisti stumj nost no laukuma ātrās palīdzības mašīnu.
Futbols
2021. gada 12. februāris, 04:44

VIDEO: ātrā palīdzība dodas palīdzēt futbolistam, bet beigās jāglābj paši

Jauns.lv

Nedaudz traģikomiska epizode notikusi Portugāles kausa izcīņas pirmajā pusfināla spēlē starp vietējo grandu "Porto" un šosezon sekmīgi spēlējošo "Braga" vienīgi. Spēle noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 1:1, tomēr viena no epizodēm vēl ilgi būs skatāma futbola kuriozos.

Mača 70 minūtē "Porto" pussargs Luiss Diass rupji nospēlēja pret "Braga" aizsargu Davidu Karmu. "Porto" futbolists tika noraidīts no laukuma, bet cietušajam bija nepieciešama medicīniskā palīdzībā, ko devās sniegt neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāža.

Karmu tika ievietots ātrās palīdzības mašīnā, kas bija uzbraukusi uz laukuma un vēlējās doties prom, tomēr pēkšņi noslāpa. Automašīnu vairs neizdevās iedarbināt, tāpēc spiesti talkā nākt bija "Braga" un "Porto" futbolisti, kuri nostūma spēkratu nost no laukuma. 

Video redzams, ka glābšanas epizode radījusi visai nopietnus zaudējumus, jo laukuma zāliens arī bija krietni cietis.

Abu komandu spēle Bragā noslēdzās 1:1, tāpēc Portugāles kausa fināliste tiks noskaidrota 3. martā, kad notiks atbildes spēle Portu. Otrā pusfināla pārī spēkojas Lisabonas "Benfica" un "Estoril" komandas.