foto: Pacific Press Media Production Corp. / Alamy/ Vida Press
Tramplīnlēkšanas skaistule kaila nopozējusi žurnālam “Playboy”
Juliāna Zeifārta ar savu fotosesiju vēlas popularizēt sieviešu lēkšanu ar slēpēm.
Sporta zvaigznes
2021. gada 11. februāris, 14:06

Tramplīnlēkšanas skaistule kaila nopozējusi žurnālam “Playboy”

Jauns.lv

Šarmantā vācu lēcēja ar slēpēm Juliāna Zeifārta, kura regulāri priecē savus sociālo tīklu sekotājus ar daudzām ļoti pievilcīgām bildēm, tagad spērusi soli tālāk un būs skatāma uz Vācijas žurnāla “Playboy” marta numura vāka.

Zeifārta tiek uzskatīta par vienu no daiļākajām ziemas sporta veidu pārstāvēm, kas viņai radījis prāvu fanu pulku.

Tramplīnlēkšanas skaistule Juliāna Zeifārta

Šarmantā vācu lēcēja ar slēpēm Juliāna Zeifārta, kura regulāri priecē savus sociālo tīklu sekotājus ar daudzām ļoti pievilcīgām bildēm, tagad ...

gallery icon
28

Kā sportiste atklāja žurnālam "Bild", viņa nebija pārāk ilgi jāpierunā, lai būtu gatava pozēt pavisam kaila žurnālam "Playboy".

Ar savu fotosesiju, vāciete vēlas pievērst lielāku līdzjutēju uzmanību sieviešu lēkšanai ar slēpēm, kas pagaidām popularitātē krietni atpaliek no vīriešu sacensībām.

Interesanti, ka Juliāna intervijā nespēj atbildēt, kas viņai vairāk patīk - sekss vai lēkt ar slēpēm. Sekmīgas abas nodarbes viņai sniedzot vienlīdz daudz adrenalīna.

Jādomā, ka nonākšana uz žurnāla “Playboy” vāka viņas atbalstītāju skaitu varētu tikai un vienīgi palielināt.

30 gadus Zeifārta ir arī divkārtēja pasaules čempione – komandu un jauktajās sacensībās, kā arī četras reizes triumfējusi Pasaules kausa posmos (visas uzvaras 2018./2019. gada sezonā, kad arī kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu).

2019. gada pasaules čempionātā viņa sasniedza arī savu augstāko panākumu – ceturto vietu individuālajās sacensībās uz 90 augsta tramplīna. Zeifārta ar lielām cerībām raugās uz 2022. gada Pekinas olimpiskajām spēlēm.