foto: Ekrānuzņēmums
Publicēts pēdējais video ar futbola leģendu Maradonu, kurā viņš vēršas pie sava ārsta
Maradona savā pēdējā video vērsās pie personīgā ārsta Leopoldo Lukas.
Sporta zvaigznes
2021. gada 4. februāris, 16:06

Publicēts pēdējais video ar futbola leģendu Maradonu, kurā viņš vēršas pie sava ārsta

Jauns.lv

Argentīnas televīzijas kanāls „Cronica TV” publicējis pēdējo video ar Djego Maradonu, kas uzņemts dažas dienas pirms viņa nāves. Futblola leģenda tika iemūžināts savā Buenosairesas savrupmājā, kur viņš atguvās pēc tromba izņemšanas operācijas.

Video kadros redzams, ka Maradona atrodas līdzās savai bijušajai mīļotajai Veronikai Ojedai, bet fonā redzama viņa pavāre.

foto: Ekrānuzņēmums
Maradona savā pēdējā video vērsās pie personīgā ārsta Leopoldo Lukas.

1986. gada pasaules čempions ēda zupu un neskaidri, meklējot vārdus, vērsās pie sava ārsta Leopoldo Lukas. Maradona paziņoja, ka viss ir kārtībā, neskatoties uz to, ka uz galvas joprojām redzams pārsējs.

"Sveiks, Luka! Man ir rēta, bet viss ir kārtībā. Tu taču zini, ka man nepatīk intīmi mirkļi, bet, kad esmu ar labiem cilvēkiem, es varu būt atklāts. Skūpstu tevi, Luka," teica Maradona.

Pēc dažām dienām, 2020. gada 25.novembrī, 60 gadus vecais Maradona nomira. Autopsijas ziņojums vēstīja, ka nāves cēlonis bijis sirds mazspēja, kas izraisījusi akūtu plaušu tūsku. Kopš tā brīža izmeklētāji centušies noskaidrot, vai Maradona nav cietis no medicīniskas nolaidības. Futbola leģendas meitas uzskata, ka tēva nāvē vainojams viņa personīgais ārsts Leopoldo Luka. Neiroķirurgs tika apsūdzēts netīšā slepkavībā, taču no aresta tika atbrīvots. Luka ir noraidījis apsūdzības nolaidībā un paziņojis, ka sportista glābšanā darīts viss iespējamais.

Futbola leģenda Djego Maradona (1960-2020)

gallery icon
47

Jauns.lv jau vēstīja, ka 25. novembrī futbola pasauli satrieca sēru vēsts, ka 60 gadu vedcumā mūžībā devies Djego Maradona.

Spēlētāja karjerā leģendārais futbolists 1986. gadā aizveda Argentīnas izlasi līdz triumfam Pasaules kausā, kamēr ar "Napoli" klubu viņš 1987. un 1990. gadā triumfēja Itālijas A sērijā.

Izveidota Maradonas figūriņa ar spārniem

gallery icon
28

Tā par savējiem fano leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona

gallery icon
33