Fitness
2021. gada 22. janvāris, 15:42

VIDEO: Treniņš ar slotaskātu! Populārais fitnesa treneris Ivars Cīrulis māca, kā padarīt vingrošanu mājās interesantu

Jauns.lv

Zināmais fitnesa treneris, rekordu īpašnieks un pasaules čempions spēka trīscīņā dod padomus, kā trenēties tā, lai nepārņem garlaicība.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Lai mūsu bērniem un jauniešiem ir interesantāk vingrot, esam sagatavojuši vairākus vingrinājumus, ko mājās var izpildīt ar slotas kātiem. Pirmajā daļā Jūs redzēsiet desmit vingrinājumus kāju muskulatūrai, lokanībai, izturībai, līdzsvaram un koordinācijai. Lai jauka vingrošana un tiekamies jau pavisam drīz, otrajā vingrinājumu daļā!” video aprakstā skaidro treneris.