Rešetins, Baško un Bulis labdarības vārdā spēlē basketbolu. FOTO
Guntas Baško vadītā oranžo komanda basketbola labdarības spēlē triumfēja ar 72:64.
Basketbols
2015. gada 2. septembris, 17:49

Rešetins, Baško un Bulis labdarības vārdā spēlē basketbolu. FOTO

Jauns.lv

Ieskandinot Eiropas basketbola čempionātu, uz kopīgu basketbola maču pulcējās Latvijas sieviešu izlases basketbolistes, hokejisti populāri aktieri un mūziķi, kas grozā bumbu meta cēla mērķa vārdā – lai palīdzētu slimiem bērniem.

Olimpiskajā sporta centrā norisinājās biedrības „Riga Basket” organizētā labdarības basketbola zvaigžņu spēle, kuras mērķis bija vākt ziedojumus Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas rehabilitācijas inventāra iegādei.

Labdarības basketbola spēlē, kurā komandu kapteiņu godā bija basketbolistes Gunta Baško-Melbārde un Ieva Kubliņa, sacentās Latvijā zināmas personas, tostarp hokejists Artūrs Kulda, aktieri Rihards Lepers, Intars Rešetins, mūziķi Gacho jeb Gatis Irbe, Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, šovmenis Armands Simsons, diriģents Ints Teterovskis, autosportists Reinis Nitišs un citi. Skatītāju tribīnēs spēlētājus atbalstīja aktrise Agnese Zeltiņa, Artūra Kuldas sieva interjera dizainere Elīna Kulda, Intara Rešetina sieva fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina, kā arī skaistumkaraliene Liene Skulme, kam jau krietnu laiku tiek piedēvētas romantiskas attiecības ar aktieri Andri Buli, kurš arī piedalījās zvaigžņu basketbola mačā.

Spēles noslēgumā ar 72:64 uzvaru izcīnīja basketbolistes Guntas Baško vadītā oranžā komanda, taču pēc spēles vienlīdz priecīgas sejas bija arī Ievas Kubliņas vadītās komandas spēlētājiem, jo šajā mačā noteicošais bija nevis iemesto grozu skaits, bet gan saziedoto līdzekļu apjoms.

Gan basketbola spēles dalībnieki, gan skatītāji aktīvi pildīja ziedojumu urnu, un kopumā saziedoja aptuveni 1000 eiro.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica