foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: plēš nūjas, lidina pa gaisu inventāru: krievu hokeja vārtsarga trakuma lēkme
Grūti saprast, uz ko Vladimirs Kramars tik ļoti noskaitās, kad sākās viņa emociju izvirdums.
Hokejs
2021. gada 21. janvāris, 13:21

VIDEO: plēš nūjas, lidina pa gaisu inventāru: krievu hokeja vārtsarga trakuma lēkme

Jauns.lv

Pamatīga drāma šīs nedēļas sākumā notikusi Kazahstānas hokeja čempionātā, kur visai nesaprotamu apstākļu vadīts, trakuma lēkmi laukumā piedzīvoja krievu vārtsargs Vladimirs Kamars.

27 gadus vecais Omskas “Avangard” sistēmas audzēknis, kurš Astanas “Barys” rindās devies laukumā arī vienā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, pašlaik pārstāv Nursultānas “Nomad” komandu, kas Kazahstānas čempionātā ieņem otro vietu. Mačā pret “Kulager”, kas pašlaik turnīra tabulā ieņem septīto vietu un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā varētu spēkoties tieši ar “Nomad”, Kramars ļoti pārdzīvoja savu un komandas biedru neveiksmi mazākumā, kas ļāva pretiniekam izlīdzināt rezultātu.

Vārtsargs pēc zaudētajiem vārtiem tik ļoti satrakojās, ka trieca savu nūju pret vairāku metru attālumā esošo apmali, apdraudot vairākus hokejistus. Šo rīcību pamanīja arī tiesnesis un neatstāja bez ievērības. Pēc neilgām pārdomām arbitrs nolēma Kramaru noraidīt līdz spēles beigām, kas kļuva kā lupatas vicināšana satrakotam bullim.
Pametot laukumu, Kramars skaļi bļaudams, aizsvieda savu nūju,

meta cimdus pret sienu un ķērās pie nākamās nūjas, ko arī sadauzīja un aizmeta prom. Tālāk tika aizlidināta arī ķivere un, pametot hokeja laukumu, arī aizcirstas arēnas durvis.

Kramara emocijas komandai maksāja dārgi, jo mačā tika piedzīvots sāpīgs zaudējums ar 2:3.

Vladimirs Kamars karjeras laikā paguvis pārstāvēt Krievijas jaunatnes izlases un izmēģināt spēkus arī Kazahstānas valstsvienības kreklā.