Puņķi un asaras. Šis puisis mēģināja aplaupīt MMA cīkstoni Moniku. VIDEO
Monika Bastosa zina, kā jātiek galā ar uzbrucējiem.
Citi sporta veidi
2015. gada 3. septembris, 17:24

Puņķi un asaras. Šis puisis mēģināja aplaupīt MMA cīkstoni Moniku. VIDEO

Jauns.lv

Brazīlija vienmēr ir bijusi zināma, kā viena no nedrošākajām valstīm pasaulē, kur ir ļoti augsts noziedzības līmenis, un neviens nav pasargāts no zagļiem, laupītājiem un pat bandu uzbrukumiem.

Cīkstone Monika Bastosa kopā ar divām draudzenēm devās uz džiu-džitsu treniņu kādā Brazīlijas mazpilsētā, kad viņām uzbruka divi vīrieši, kuri vēlējās nolaupīt meitenēm telefonus, bet nenojauta, ka Bastosa ir MMA cīkstone.

Monika Bastosa MMAFighting.com atklāja, ka uzbrucēji piebrauca ar motociklu un vēlējās atņemt meitenēm viedtālruņus: “Es nevēlējos atdot savu telefonu līdz brīdim, kad man to izrāva no rokām, tad pamanīju, ka noziedznieki nav bruņoti. Brīdī, kad viņi centās aizbēgt ar laupījumu, es viņu motociklam pacēlu pakaļējo riteni, un viņi nokrita. Puisis, kurš nolaupīja manu telefonu, aizbēga, bet es paspēju saķert otru.”

Brazīliešu cīkstone Bastosa aizvadījusi sešas profesionālas MMA cīņas un vairākus džiu-džitsu cīniņus un savus paņēmienus lika lietā arī pret uzbrucēju, turot viņu saķertu ar kājām ap kaklu, kamēr ieradās policija. Pēc 15 minūtēm noziedznieks jau tika apcietināts.

Šī nebija pirmā reize, kad Monikai Bastosai tika uzbrukts: “Šī nav pirmā reizi, kad ar mani kas tāds notiek. Šī ir arī otrā reize, kad cīnos pretim. Iepriekš divi vīrieši uzbruka ar nažiem rokās, bet es viņus pratu apturēt ar džiu-džitsu paņēmieniem. Es saprotu, ka tas ir ļoti bīstami, bet man bija jāaizstāv sevi un savus draugus.

Uzbrucējs tagad jau izskatās pavisam bezpalīdzīgs - video

Kasjauns.lv / Foto: Ekrānuzņēmums no video