foto: Rojs Maizītis
Latvijas sporta izcilnieku godināšana - "Trīs Zvaigžņu balva 2020" - pārcelta uz vēlāku laiku
“Trīs Zvaigžņu balva 2020” 30. decembrī nebūs skatāma TV ekrānos.
Sporta zvaigznes
2020. gada 18. decembris, 15:57

Latvijas sporta izcilnieku godināšana - "Trīs Zvaigžņu balva 2020" - pārcelta uz vēlāku laiku

Jauns.lv

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra publicēto informāciju un ņemot vērā pēdējo nedēļu notikumus un valdības izsludināto kluso periodu trīs nedēļu garumā līdz 2021. gada 11. janvārim, kā arī Valsts prezidenta Egila Levita un ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa izteiktos aicinājumus, “Trīs Zvaigžņu balvas 2020” organizatori un žūrijas komisijas locekļi nolēmuši apbalvošanas ceremonijas filmēšanas pārcelt uz citu laiku, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija valstī, vēsta Latvijas Olimpiskā komiteja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Lai arī tehniski filmēšanas un realizācijas procesā varam nodrošināt visu nepieciešamo piesardzību, samazinot jebkura iesaistītā personāla inficēšanās risku, svarīgāks ir jautājums par piemēru, kuru kā organizatori un Latvijas sporta dzīves vadītāji demonstrējam sabiedrībai, un par mūsu un iesaistīto – balvu saņēmēju atbildību”, uzsver “Trīs Zvaigžņu balvas 2020” ceremonijas producente Ilze Jansone.

“Trīs Zvaigžņu balvas 2020” ceremonijas filmēšanas pārcelšana nenozīmē, ka tiek pārtraukts darbs pie pasākuma sagatavošanas un realizēšanas. “Trīs Zvaigžņu balva 2020” apbalvošanas pasākums notiks nekavējoties, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija un noteikumi valstī.

LOK iepazīstina ar jaunās "Trīs Zvaigžņu balvas" noteikumiem

gallery icon
9

Latvijas sporta izcilību “Trīs Zvaigžņu balva 2020” svinīgais apbalvošanas pasākums bija paredzēts kā iepriekš montēts raidījums, kur pašā ceremonijā piedalītos tikai balvu saņēmēji 12 nominācijās, tomēr kopējā pasākuma realizācijā nepieciešams iesaistīt apmēram 50 cilvēku lielu komandu. Apbalvošanas ceremoniju bija paredzēts pārraidīt 30. decembrī plkst.21.05 televīzijas kanālā TV3.

Sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas pasākumu “Trīs Zvaigžņu balva 2020” organizē vadošās Latvijas sporta organizācijas – Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta federāciju padome, ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu.

“Trīs Zvaigžņu balva 2020” pasākuma partneri ir SIA “Latvijas Mobilais telefons”, AS “Latvijas  Valsts meži”, mazumtirdzniecības tīkls “Rimi Latvia”, degvielas tirdzniecības pakalpojumu sniedzējs “Circle K Latvia” un auto noma “Sixt”, savukārt pasākuma informatīvie partneri ir AS “Radio SWH”, SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” un televīzijas kanāls TV3.