foto: LETA
37 gadu vecumā no Covid-19 miris pazīstams Lietuvas smagatlēts
Citi sporta veidi
2020. gada 4. decembris, 11:48

37 gadu vecumā no Covid-19 miris pazīstams Lietuvas smagatlēts

Jauns.lv

Covid-19 savus upurus neizvēlas. Bīstamā vīrusa dēļ miris pazīstams Lietuvas smagatlēts un daudzkārtējs valsts čempions Harolds Šulcs, atsaucoties uz Lietuvas Spēka trīscīņas federāciju, ziņo Lietuvas mediji. Šulcam bija vien 37 gadi, un par savu veselību viņš iepriekš nav sūdzējies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc federācijas vēstā, Šulcs mūžībā devies pirmdien, 30. novembrī. "Ar dziļu līdzjūtību vēlamies paziņot, ka esam zaudējuši Lietuvas spēka trīscīņas meistaru, rekordistu, vairākkārtēju Lietuvas čempionu Haroldu Šulcu," raksta Spēka trīscīņas federācijas pārstāvji, uzsverot, ka Šulcs ir devis lielu ieguldījumu šā sporta veida attīstībā, un izsakot visdziļāko līdzjūtību sportista ģimenei.

Sportists ir trīs dēlu tēvs. Par veselības problēmām 1983. gadā dzimušais Šulcs iepriekš nav sūdzējies, portālam TV3.lt stāsta viņa treneris Antans Gricjus. Treneris ir satriekts par 37 gadus vecā sportista nāvi un neslēpj, ka par to runāt ir ļoti grūti.

"Viņš joprojām varēja būt starp mums, priecēt mūs visus ar saviem rezultātiem, būt tēvs saviem bērniem un vīrs savai sievai. Ģimenes cilvēks, nekādu problēmu nebija. Vēl jo vairāk - šajā sportā arī virvi nepavilksi, ja būs elpas trūkums," Lietuvas portālam komentējis treneris.  

Šulcs 2016. gadā kļuva par Lietuvas čempionu spēka trīscīņā svara kategorijā līdz 105 kg, bijis daudzkārtējs Lietuvas čempions virves vilkšanā.