foto: Handout Photo-USA TODAY Sports/S/ Vida Press
Piedzēries MMA cīkstonis izraisa kautiņu atturībnieku kāzās
Sporta zvaigznes
2020. gada 4. decembris, 04:32

Piedzēries MMA cīkstonis izraisa kautiņu atturībnieku kāzās

Jauns.lv

Jauktās cīņas mākslas (MMA) dagestāņu izcelsmes krievu cīkstonis Gadžimurads Antigulovs kādās kāzās nevēlējās ievērot pieņemtos noteikumus un sarīkoja kautiņu, kurā gan pats cieta.

Pazīstamais krievu sportists bija devies uz dagestāniešu kāzām, kurās, kā jau musulmaņiem ierasts, nav pieņemts lietot alkoholiskus dzērienus. Gadžimurads ar dažiem biedriem gan bija citās domās un manāmi iereiba. Neskatoties uz vairākiem aizrādījumiem, uz viņa galda regulāri atradās alkohola pudele.

MMA cīkstonim laikam bija apnicis saņemt aizrādījumus par iedzeršanu, tāpēc viņš reibumā uzsāka konfliktu, pagrūžot vienu no kāzu viesiem. Pamatīgi ieskurbušais sportists (tērpies zilās drēbēs) drīz vien saņēma sitienu pretī un nokrita. Kunga prātā esošais sportists vairs nespēja nopietni pretoties paša uzsāktajā konfliktā.

33 gadus vecais Gadžimurads Antigulovs ir pazīstams pussmagā svara MMA cīkstonis, kuram bijusi gana veiksmīga karjera. Viņš 28 aizvadītajās MMA cīņās izcīnījis 20 uzvaras. Viņš 2016. gadā parakstīja līgumu ar pasaulē prestižāko MMA organizāciju UFC (“Ultimate Fighting Championsip”), kurā sekmīgi debitēja, izcīnot divas uzvaras pirmajās divās cīņās. Tomēr pēdējā laikā sportiskie panākumi ir krietni pasliktinājušies, jo piedzīvoti četri samērā pārliecinoši zaudējumi pēc kārtas.