foto: Instagram
Ilgi gaidītās kāzas: spēkavīrs beidzot apprecējis seksa lelli Margo
Kadrs no Jurija un Margo kāzām.
Sporta zvaigznes
2020. gada 3. decembris, 04:31

Ilgi gaidītās kāzas: spēkavīrs beidzot apprecējis seksa lelli Margo

Jauns.lv

Kazahu bodibilders un pašpasludinātais seksa maniaks Jurijs Toločko pusotru gadu pēc bildinājuma apprecējies ar seksa lelli Margo.

Uzmanību alkstošais bodibilders, spriežot pēc sociālo tīklu kontiem, sevi uzskata par perversu. Lai to apliecinātu visai pasaulei, Jurijs Toločko pagājušā gada maijā paziņoja, ka saderinājies ar gumijas sievieti vārdā Margo.

Jurijs savā “Instagram” kontā regulāri publicēja dažādas perversas bildes ar Margo un paziņoja, ka gatavojies lielām kāzām. Pret savu lelli viņš tiešām izturas kā pret mūža sievieti. Pēc paša domām, laulības aizkavēja Covid-19 pandēmija. Tomēr tās beidzot ir notikušas, turklāt ar pamatīgu vērienu un kāzu aģentūras palīdzību.

“Instagram” kontā redzamajā video parādīts, kā Jurijs uzvelk gredzenu Margo pirkstā, skūpsta viņu un rada milzīgu sajūsmu vairākiem klātesošajiem.

Popularitāti dikti alkstošais Jurijs savā “Instagram” kontā piesaistījis vairāk nekā 62 000 sekotāju, tomēr viņa dzīvesbiedre ir teju divas reizes populārāka, jo viņai vairāk nekā 107 000 sekotāju.