2020. gada 25. novembris, 18:40

Miris leģendārais futbolists Djego Maradona

Jauns.lv

60 gadu vecumā miris Argentīnas futbola leģenda Djego Maradona, vēsta pasaules mediji.

Futbola leģenda Djego Maradona (1960-2020)

gallery icon
47

Argentīnas futbolists miris 25. novembrī, vēsta laikraksts "Clarín". Kā ziņo izdevums, bijušajam sportistam apstājusies sirdsdarbība. 

12. novembrī portāls Jauns.lv vēstīja, ka atbalstītāju pūļa pavadīts, Maradona atstāja slimnīcu astoņas dienas pēc tromba izņemšanas operācijas. Toreiz viņa advokāts Matiass Morla, kurš tagad presei apstiprināja leģendas nāves faktu, veiksmīgo manipulāciju sauca par brīnumu. 

Maradonu pie slimnīcas gaidīja žurnālistu pūlis, kā arī fani, tomēr futbola leģenda nepiestāja aprunāties, tā vietā dodoties uz ātrās palīdzības automašīnu, lai brauktu mājās. Apsardzes darbinieki izlauza ceļu līdz ātrās palīdzības automašīnai sava laika labākajam pasaules futbolistam.

foto: action press/ Vida Press
Maradona 2018. gadā.

Jau ziņots, ka iepriekšējā otrdienā Pasaules kausa ieguvējam un Argentīnas izlases kapteinim tika veikta operācija, lai izņemtu trombu, kas viņam atradās starp smadzenēm un galvaskausu.

Pēdējo 20 gadu laikā Maradona trīs reizes nonācis slimnīcā ar lielām veselības problēmām, no kurām divas bija potenciāli letālas narkotiku un alkohola atkarības dēļ.