foto: Mikhail Aleksandrov/TASS/Sipa US/ Vida Press
Znaroka audzēknis muļķības pēc iekrīt krāpnieku nagos
Pieredzējušais Jakovs Rilovs rīkojies visai neapdomīgi, kāpēc sanācis zaudēt 820 eiro.
Hokejs
2020. gada 12. novembris, 05:21

Znaroka audzēknis muļķības pēc iekrīt krāpnieku nagos

Jauns.lv

Latvijas hokeja speciālistu un Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas “Spartak” pieredzējušais aizsargs Jakovs Rilovs uzķēries uz krāpnieka viltības, vēsta Krievijas medijs Allhockey.ru.

35 gadus vecajam hokejistam oktobra beigās piezvanījis it kāda sporta veikala pārdevējs, kurš uzdevies par “Bauer” firmas pārstāvi. Rilovam tika paziņots, ka tikko atvests īpaši ekskluzīvs hokeja slidu modelis, ko iespējams iegādāties par 74 000 rubļu (820 eiro). Hokejists, protams, piekritis, viņš pats notikušā detaļas atklāj intervijā raidījumam “Mutko iebilst”.

Pārdevējs hokejistam teicis, ka nepieciešams naudu pārskaitīt viņam uz kontu, bet slidas pie savulaik Krievijas izlasē uzspēlējušā aizsarga tiks nogādātas tuvākajās dienās. Rilovs rīkojās apzinīgi un naudu pārskaitījis.

Dažas dienas vēlāk, kad slidas joprojām nebija saņemtas, Rilovs nolēma piezvanīt uz veikalu un painteresēties, kas noticis. Izrādās, ka neviens veikalā par neko tādu nav informēts un neviens “Bauer” pārstāvis ar hokejistu tā arī nav sazinājies. Rezultātā “Spartak” aizsargs palicis gan bez naudas, gan bez slidām. Par notikušo gan viņš ir uzrakstījis iesniegumu policijā.

Jakovs Rilovs savas karjeras laikā spēlējis dažādos KHL vadošajos klubos – Maskavas “Dinamo”, Maskavas CSKA (tostarp labi zināmā Jūliusa Šuplera vadībā), Kazaņas “Ak Bars”, Magņitogorskas “Metallurg”. Šosezon viņš ir arī Maskavas “Spartak” komandas kapteiņa palīgs.