foto: LETA
Latvijas izlases volejbolisti kaldina "Parnu" uzvaru pār "Biolars"/"Jelgava"
Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētāji Atvars Ozoliņš (no kreisās) un Toms Švans
Citi sporta veidi
2020. gada 31. oktobris, 23:44

Latvijas izlases volejbolisti kaldina "Parnu" uzvaru pār "Biolars"/"Jelgava"

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases volejbolisti Atvars Ozoliņš, Toms Švans un Kristaps Platačs sestdien "Credit24" meistarlīgas spēlē izcēlās ar rezultatīvu sniegumu, kā rezultātā viņu pārstāvētā "Parnu" uzvarēja "Biolars"/"Jelgava".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Parnu" savā laukumā ar 3-2 (25:21, 25:20, 21:25, 25:27 15:7) uzvarēja "Biolars"/"Jelgava".

Rezultatīvākais ar 23 punktiem Igaunijas komandā bija Ozoliņš, kurš divus no tiem guva ar netveramu servi. Švans pievienoja 18 punktus, bet par diviem mazāk nopelnīja Platačs. "Biolars"/"Jelgava" rindās Kārlis Pauls Levinskis atzīmējās ar 20 punktiem, bet Aleksandrs Kudrjašovs nopelnīja 19.

Citā spēlē "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" viesos ar 3-0 (25:13, 25:18, 26:24) pārliecinoši uzvarēja Tallinas "TalTech".

Latvijas komandā Aleksandram Avdejevam 14 punkti, bet Garis Garklāvs guva 13 punktus.

Līgas vadībā ar 20 punktiem septiņās cīņās ir "Saaremaa", kurai seko "Lūši" ar 13 punktiem piecos mačos. Ar deviņiem punktiem piecās spēlēs ceturto vietu ieņem "Parnu", par punktu mazāk ir "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", kamēr jelgavnieki ar četriem punktiem sešos dueļos aizņem astoto pozīciju.

Bija paredzēts, ka oktobrī Covid-19 pandēmijas apstākļos Latvijas klubi "Credit24" meistarlīgā tiekas vien savā starpā. Tomēr, saslimušo skaitam trijās Baltijas valstīs izlīdzinoties, jau ātrāk kļuva iespējamas arī Latvijas klubu cīņas ar kaimiņu komandām.

Vīriešu konkurencē šogad "Credit24" Meistarlīgā piedalās desmit komandas - piecas no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", "Saaremaa", Tallinas "Selver" un "TalTech"), četras no Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"), un dalībnieku vidū atkal ir Lietuvas pārstāvji - Klaipēdas "Amber Volley".

Šī gada marta beigās turnīra rīkotāji Covid-19 izplatības dēļ pieņēma lēmumu neizspēlēt "Final four" turnīru, kā rezultātā čempioni netika kronēti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās