foto: Publicitātes foto
Skaisti un trenēti augumi: Rīgā vēlreiz pulcēsies fitnesa skaistules
Fitness
2020. gada 15. oktobris, 17:41

Skaisti un trenēti augumi: Rīgā vēlreiz pulcēsies fitnesa skaistules

Jauns.lv

Svētdien Rīgā "Studio 69" Koncerta zālē norisināsies nozīmīgs, pasaules līmeņa fitnesa sporta veidu pasākums - IFBB Pasaules Fit Model čempionāts 2020, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijā.

Pasākumā plānojuši piedalīties vairāk nekā 30 sportisti no deviņām Eiropas valstīm. Sacensībās tiks noteikta arī Absolūtā čempione estētiski pievilcīgajā un sportiskajā Fit Model disciplīnā. Sportistes tradicionāli tiks vērtētas divos uznācienos - kopējā peldkostīmā un vakarkleitā, kas skatītājiem šķiet īpaši pievilcīga.

Rīgā aizvadīts krāšņais fitnesa šovs - IFBB Fit Model Pasaules kauss 2020

6. septembrī Rīgā ar vērienīgu šovu noslēdzās pirmās šī gada pasaules līmeņa fitnesa sacensības - IFBB Fit Model Pasaules ...

gallery icon
119

Jau septīto reizi tieši Rīga ir norises vieta pasaules līmeņa turnīram, kas ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai, un apliecina tās ieguldīto darbu fitnesa sporta veidu attīstībā Latvijā un pasaulē.

foto: Publicitātes foto

Pasaules čempiones titulu trešo reizi pēc kārtas aizstāvēs pasaulē titulētākā Fit Model sportiste rīdziniece Samanta Balode. Latvijas komandas sastāvā uz skatuves vēl redzēsim arī Agnesi Šaburovu, Lindu Bērziņu, Initu Ķiršakmeni, Diānu Kivacku un Arvīdu Ķiršakmeni.

IFBB Latvijas fitnesa komandai triumfs Spānijā

Otrdien mājup no Spānijas pilsētas Santa Susannas atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 1. līdz 6. ...

gallery icon
42

Sacensību sākums "Studio 69" Koncerta zāle ir 15:00 (ieeja no 14:00).

Tēmas