foto: PA/Scanpix
Francijā arestēts Konors Makgregors
Sporta zvaigznes
2020. gada 12. septembris, 20:35

Francijā arestēts Konors Makgregors

Jauns.lv

Jauktās cīņu mākslas zvaigzne Konors Makgregors šonedēļ Francijā, Korsikas reģionā arestēts saistībā ar apsūdzībām par seksuāla uzbrukuma mēģinājumu un nepiedienīgām darbībām, vēsta "Bleacherreport.com".

Makgregora pārstāvis sacījis, ka Konors noliedz jebkādas apsūdzības par pārkāpumiem,  ziņo "TMZ Sports". Viņš nointervēts un atbrīvots.

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā.

gallery icon

Francijas prokurori par Makgregoru un viņa aresta apstākļiem paziņojuši sekojošo: "Pēc apsūdzības, kas iesniegta 10. septembrī, atmaskojot aktus, kurus varētu raksturot kā seksuālas vardarbības mēģinājumus, Konors Entonijs Makgregors tika uzklausīts žandarmērijas dienestos."

Makgregors iznāk no Maiami policijas iecirkņa

Maiami policija pirmdienas vakarā aizturējusi 30 gadus veco Makgregoru, kurš naktī uz pirmdienu uzbrucis kādam fanam, kurš to mēģinājis nofotogrāfēt ...

gallery icon

"TMZ Sports" vēsta, ka Makgregors ar līgavu uz jahtas kuģojis pa Vidusjūru. Tiek ziņots, ka iespējamais seksuāla uzbrukuma mēģinājums un nepiedienīga rīcība notikusi kādā bārā.

32 gadus vecais Makgregors nesen paziņoja par aiziešanu no sporta. Tiesa gan sportists arī iepriekš atvaļinājies, bet tad atkal atgriezies. Piektdien Makgregors savā "Twitter" kontā paziņoja, ka ASV Antidopinga aģentūra ieradusies uz jahtas, lai viņu pārbaudītu.

Nurmagomedovs sakauj Makgregoru

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs sestdien Lasvegasā "Ultimate Fighting Championship 229" šovā pieveica skandalozo īru Konoru Makgregoru, pēcāk sarīkojot arī ievērojamas ...

gallery icon

Pagājušajā gadā Makgregors Maiamibīčā arestēts, jo it kā sašķaidījis fana mobilo telefonu, taču visas apsūdzības tika atsauktas. Tāpat Makgregoram piespriests 1000 eiro naudas sods par kāda vīrieša piekaušanu kādā Dublinas krodziņā 2019. gada aprīlī.