NBA superzvaigzne Entonijs grasās būt Porziņģim kā lielais brālis
Karmelo Entonijs ir apņēmies Kristapam Porziņģim palīdzēt kļūt par labu NBA basketbolistu.
Basketbols

NBA superzvaigzne Entonijs grasās būt Porziņģim kā lielais brālis

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas “Knicks” lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs gaidāmajā sezonā mēģinās būt kā lielais brālis šajā vasarā ar ceturto numuru draftētajam latvietim Kristapam Porziņģim, atzina amerikānis.

NBA superzvaigzne Entonijs grasās būt Porziņģim kā...

Kā zināms, Porziņģi draftā izvēlējās tieši "Knicks" komanda, bet pēc tam, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, izdevums "New York Daily News" vēstīja, ka Entonijs ir neapmierināts par "Knicks" izvēli, ko gan basketbolists vēlāk noliedza.

Gatavojoties jaunajai sezonai, Entonijs atzinis, ka savā veidā pat jūt latvietim līdzi, jo uz Porziņģi bija liels spiediens. “Porziņģis vēl nevienu minūti nav nospēlējis NBA. Mēģināšu viņam būt kā lielais brālis un kaut kādā veidā palīdzēt tikt galā ar spiedienu. Tas ir kas tāds, ko viņš pirms tam vēl nebūs pieredzējis. Ņujorkā ir grūti būt par jaunpienācēju. Nezinu, vai viņam ir idejas, kā ieiet šajā spēlē, līdz ar to es viņam būšu tāds kā sava vieda pakāpiens,” teica Entonijs, vēlreiz apliecinot, ka atbalsta "Knicks" izvēli. “Svarīgākais ir manas un viņa savstarpējās attiecības, nevis kāda cita spekulācijas.”

Tikmēr pats Porziņģis atklāja, ka viņam ir ļoti noderīgi trenēties kopā ar Entoniju. "Kad spēlēju pret viņu, Entonijs man rādīja visas savas kustības un es mēģināju mācīties no viņa. Mēģinu mācīties tik daudz, cik vien iespējams, kā arī uzdodu jautājumus," atzīmēja Porziņģis.

"Knicks" prezidenta Fila Džeksona lēmums draftēt Porziņģi noveda pie spekulācijām, ka Entonijs šajā vasarā varētu pamest komandu, lai pievienotos klubam, kas pretendē uz NBA čempiona titula izcīnīšanu. Tomēr Entonijs vēlreiz apliecināja, ka ir lepns būt par komandas kodolu tās pārbūves procesā. "Domāju, ka Džeksons vēl joprojām uzticas man. Nesaku to tikai tāpēc, ka esmu palicis šajā komandā. Cienu viņa izvēli veidot komandu, kurā esmu viens no galvenajiem spēlētājiem. Nevēlos viņu pievilt. Zinu, ko mēs uzsākām un veidosim, esmu sajūsmā par to. Mums ir iespēja šajā sezona veidot savu likteni. Domāju, ka komandas biedri arī ir sajūsmā par to," uzsvēra Entonijs.