foto: Publicitātes foto
FOTO: fitnesa skaistules pirms lielām sacensībām Rīgā pozē apakšveļā
Fitness
2020. gada 4. septembris, 12:57

FOTO: fitnesa skaistules pirms lielām sacensībām Rīgā pozē apakšveļā

Jauns.lv

Svētdien 6. septembrī, Rīgā, "Studio 69" Koncerta zālē norisināsies pirmais šī gada centrālais fitnesa sporta pasākums Latvijā - IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle 2020" un IFBB Fit Model Pasaules kauss, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

Rīgā arī šogad norisināsies pasaules līmeņa sacensības Fit Model kategorijā. Sacensībām ir pieteikušās spēcīgākās sportistes no sešām valstīm - Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Igaunijas un Lietuvas. Lielākā daļa dalībnieču ir titulētas Eiropas un pasaules čempiones, bet būs arī vairākas tik augsta līmeņa sacensību debitantes.

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē apakšveļā

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē "Lauma Lingerie" apakšveļā.

gallery icon
17

Sportistes demonstrēs savus augumus peldkostīmos, kā arī tiks vērtētas uznācienā vakarkleitās. Latviju pārstāvēs četras sportistes, tostarp arī titulētā Eiropas un pasaules čempione Samanta Balode, kura cīnīsies par uzvaru Pasaules kausā.

Sacensības “Rīgas Pērle” pulcēs sportistus dažādās sieviešu un vīriešu disciplīnās: bikini fitness, bodifitness, fit model, bodibildings, men's physique un citās.

foto: Publicitātes foto

Latvijas kausa ietvaros notiks arī “Fit Model Latvija 2020” projekta fināls. Visu projekta laiku dalībnieces trenējās "MyFitness" sporta klubos. Meitenēm bija iespēja iegūt jaunas zināšanas dažādos semināros, izmainīt savas ķermeņa formas, iejusties modeles lomā "Lauma Lingerie" apkšveļas fotosesijā un izbaudīt daudzas citas sportiskas aktivitātes.