foto: USA Today Sports
Porziņģa dalība sērijas sestajā spēlē zem lielas jautājuma zīmes
Kristaps Porziņģis.
Basketbols
2020. gada 29. augusts, 00:13

Porziņģa dalība sērijas sestajā spēlē zem lielas jautājuma zīmes

Jauns.lv / LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, ļoti iespējams, izlaidīs arī sesto Dalasas "Mavericks" spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā, piektdien paziņoja komandas galvenais treneris Riks Kārlails.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Porziņģis nepiedalījās NBA Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā un arī piektajā spēlē, jo traumas dēļ tika svītrots no spēles pieteikuma.

Liepājnieks abās spēlēs laukumā nedevās, jo iepriekš sajuta sāpes labajā ceļgalā. Tāpat tika ziņots, ka Porziņģis guvis papēža sasitumu.

"Viņš šodien nepiedalījās treniņā. Šodien tika veikti ārstnieciski pasākumi un neliela rehabilitācija. Šobrīd viņa spēlēšana [nākamajā mačā] ir zem lielas jautājuma zīmes," tiekoties ar medijiem, paziņoja Kārlails.

Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir Losandželosas "Clippers". Nākamais duelis starp abām komandām paredzēts svētdien plkst.22.30 pēc Latvijas laika. Mačam bija jānotiek piektdien, bet, protestējot pret rasu nevienlīdzību un policijas vardarbību, pēdējo trīs dienu spēles tika pārceltas.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.