VIDEO: Rebeka Ibrahima jau runā par bērniem un iedvesmo savu vīru Moazu jaunām virsotnēm
Sporta zvaigznes
2020. gada 24. augusts, 16:08

VIDEO: Rebeka Ibrahima jau runā par bērniem un iedvesmo savu vīru Moazu jaunām virsotnēm

Jauns.lv

Nu jau bijusī Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Ibrahima (agrāk Koha) teju katru dienu nāk klajā ar kādiem jaunumiem. Arī šodiena nav izņēmums.

Vakar Rebeka savā "Instagram" profilā publicējusi priecīgu ierakstu, kas vēsta, ka viņa apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti - Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Ar tādu pašu paziņojumu savā "Instagram" profilā klajā nāca arī jaunais vīrs. Savukārt šodien nu jau bijušās svarcēlājas "Instagram ieraksti apliecina, ka jaunais pāris jau domā par pēcnācējiem. Rebeka, atsaucoties uz svētajiem rakstiem, pauž uzskatu, ka vīri ir sievu uzturētāji un drošības garants. Kādreizējā Latvijas sporta cerība tāpat publiski atzīstas savam vīram mīlestībā un pauž, ka jūtas pie viņa drošībā. Viņa jūtās tā, kā vienmēr bija vēlējusies - mīlēta un aprūpēta. Viņa novēl novēl Dieva gādību Moazam, sev un skaistajiem viņu pēcnācējiem.

No sociālo tīklu ierakstiem noprotams, ka Rebeka un Moazs ir atgriezušies Turcijā, kur pāris satikās pēc tam, kad nu jau bijusī sportiste pameta Latviju. Vēlāk abi mīlnieki bija devušies atpūsties uz Serbijas galvaspilsētu Belgradu, bet nu noprotams, ka talantīgais un ļoti spēcīgais diska metējs Moazs Mohameds Ibrahims ir atsācis intensīvus treniņus, kuros ar padomu un uzmundrinājmiem palīdz arī viena no vēl nesen pasaules labākajām svarcēlājām Rebeka Koha (tagad Ibrahima).

Moazs ar savas sievas padomiem spējis sasniegt jaunu personisko rekordu raušanā - 120 kilogramus. Tāpat Moazs spējis sasniegt jaunu personisko rekordu "Clean pull" vingrinājumā.

Jauns.lv jau vēstija, ka Rebeka Koha maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Moazu Mohamedu Ibrahimu.

26. jūlija vakarā Latvijas labākā svarcēlāja 22 gadus vecā Rebeka Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām.

Galvenais iemesls ticības maiņai bija attiecības ar savu līgavaini 21 gadu veco Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu.

5. augustā Latvijas labākā svarcēlēja Rebeka Koha sarunā videosarunā ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) vadību prezidentu Žoržu Tikmeru, ģenerālsekretāru Kārli Lejnieku, Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) valdes priekšsēdētāju Einaru Fogeli un saviem treneriem Eduardu Andruškeviču un Viktoru Ščerbatihu paziņojusi, ka noslēdz sportistes karjeru.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione, divas reizes triumfējusi pasaules čempionātā junioriem, un arī viņas jaunais mīļotais ir titulēts sportists - 2016. gadā kļuva par pasaules junioru čempionu diska mešanā.

Par to, ka viņai ir attiecības ar Ibrahimu, Koha martā pavēstīja sociālās saziņas tīklā "Instagram". Pie profila ar emocijzīmēm norādīja, ka "viņas sirds ir aizslēgta", tātad atvērta vien Moazam Mohamedam.