foto: EPA/Scanpix
Ar Covid-19 saslimuši divi Anžeja Pasečņika komandas biedri; "Rockets" nometnē nav ne Hārdena, ne Vestbruka
Tomasa Braienta saslimšana var ietekmēt arī Anžeja Pasečņika (ar bumbu) spēles laiku, jo abi ir centra pozīcijas spēlētāji.
Basketbols
2020. gada 10. jūlijs, 14:55

Ar Covid-19 saslimuši divi Anžeja Pasečņika komandas biedri; "Rockets" nometnē nav ne Hārdena, ne Vestbruka

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolistu Anžeja Pasečņika un Dāvja Bertāna pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Vašingtonas "Wizards" piemeklējušas bēdīgas vēstis, jo diviem komandas spēlētājiem Tomasam Braientam un Gerijam Peitonam konstatēta saslimšana ar Covid-19.

"Wizards" apskatnieks Ava Voliss vēsta, ka Orlando Vašingtonas klubam nav pievienojušies Braients, Peitons un Gerisons Metjūss.

Metjūss uz sezonas noslēguma daļu nav devies personīgu iemeslu dēļ, bet Peitonam un Braientam konstatēta saslimšana ar vīrusu.

Iepriekš jau bija zināms, ka "Wizards" komandai nepalīdzēs tās līderis Bredlijs Bīls, kā arī Dāvis Bertāns, kurš šoruden kļūs par brīvo aģentu. Neskatoties uz atlabšanu no ilgstoša savainojuma komandai nepalīdzēs arī tās pēdējo gadu spilgtākā zvaigzne Džons Vols.

Savukārt Hjūstonas "Rockets" nometnē Orlando vēl nebija redzami līderi Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens, vēsta apskatnieks Šems Karanija.

Portāla "The Athletic" apskatnieks gan norādīja, ka abi basketbolisti komandai pievienosies tuvākajā laikā.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā NBA vienība Bruklinas "Nets" sastāvu papildinājusi ar Maiklu Bīzliju un pieredzējušo Džamalu Krovfordu, kurš iepriekš karjerā trīs reizes nopelnījis labākā rezervista balvu.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.