foto: Russell Isabella-USA TODAY Sport/ Vida Press
"Wizards" ģenerālmenedžeris komentē Bertāna atteikšanos spēlēt sezonas noslēguma turnīrā
Vašingtonas "Wizards" pārstāvji pauduši atbalstu Dāvja Bertāna rīcībai. Vismaz publiski.
Basketbols
2020. gada 30. jūnijs, 11:15

"Wizards" ģenerālmenedžeris komentē Bertāna atteikšanos spēlēt sezonas noslēguma turnīrā

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas "Wizards" pilnībā atbalsta Dāvja Bertāna pamatojumu nespēlēt sezonas noslēguma turnīrā, atklāj komandas ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Bertāns, kurš rudenī kļūs par brīvo aģentu, nolēmis nedoties uz sezonas noslēguma fāzi Orlando. Kā "Wizards" organizētajā Šeparda sarunā ar medijiem atklāja "Wizards" ģenerālmenedžeris, komandā basketbolista lēmums uzņemts saprotoši.

"Mēs pilnībā atbalstām viņa pamatojumu nespēlēt sezonas noslēguma turnīrā. Viņš spēlē nozīmīgu lomu komandas attīstībā," pauda Šepards.

Kā iepriekš tika prognozēts, Orlando nebūs arī Džona Vola, kurš nav pilnībā atlabis no savainojuma un tāpat laukumā nedotos. Arī Vola lēmums nepievienoties komandai uzņemts ar sapratni, jo vairāk personu vienībā palielinātu Covid-19 izplatīšanās risku.

"Nedomāju, ka būtu prātīgi, ja kopā ar komandu būtu basketbolists, kurš nespēlēs," teica Šepards.

"Wizards" Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet pirmais astoņnieks ir sešu uzvaru attālumā. ASV galvaspilsētas komandai ir niecīgas cerības spēlēt izslēgšanas turnīrā.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.