Komā gulējušo Lamāru Odomu varētu notiesāt
Lamārs Odoms varētu tikt sodīts par narkotiku lietošanu.
Sporta zvaigznes
2015. gada 23. oktobris, 16:55

Komā gulējušo Lamāru Odomu varētu notiesāt

Jauns.lv

ASV varasiestādes neizslēdz iespēju ierosināt lietu pret bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolistu Lamāru Odomu, kurš pagājušajā nedēļā pēc pāris dienu uzdzīves kādā bordelī tika atrasts bezsamaņā.

Kā zināms, 35 gadus vecais basketbolists samaņu atguva pagājušajā piektdienā -, kad trīs diennaktis bija pavadījis komā. Savukārt nedēļas nogalē viņa veselības stāvoklis pakāpeniski uzlabojās, un pirmdien Odomu no Lasvegasas pārveda uz slimnīcu Losandželosā.

"Viņš pamazām atkopjas gan fiziski, gan garīgi. Uzlabojušās viņa runas spējas un uztvere," teikts Odoma pārstāves Elvinas Olstonas paziņojumā.

Kā norādīts Nevadas tiesas dokumentos, basketbolists varētu būt pārdozējis kokaīnu vai citas narkotikas. Nevadas tiesa bijusi izdevusi policijai pilnvaru paņemt no Odoma asins paraugus pēc tam, kad viņš tika nogādāts slimnīcā.

Odoms esot redzēts lietojam neidentificētu tableti no nemarķēta maisiņa, kas atradusies viņa kabatā. Tikmēr divas prostitūtas policijai teikušas, ka "neesot zinājušas", vai Odoms lieto kādas narkotikas.

Savukārt bordeļa īpašnieks Deniss Hofs norādīja, ka Odoms ieradies 10.oktobrī, lai kopā ar divām sievietēm paliktu uz četrām dienām VIP numurā.

Tiesas dokumentā teikts, ka Odoms šņaucis kokaīnu tualetē, kamēr abas sievietes atradušās blakus esošajā guļamistabā.

Varasiestādes patlaban neizslēdz iespēju ierosināt lietu pret bordeli vai pašu Odomu.

Odoms kopā ar Losandželosas "Lakers" 2009. un 2010.gadā triumfēja NBA čempionātā.

Pērn februārī Odoms pievienojās Spānijas augstākās līgas (ACB) klubam Vitorijas "Laboral Kutxa", tomēr jau pēc mēneša traumas dēļ tika no sastāva atskaitīts. Savukārt jau aprīlī viņš centās iekļūt talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa pašreiz pārstāvētajā Ņujorkas "Knicks" vienībā, taču neveiksmīgi.

Savas NBA karjeras laikā basketbolists spēlēja Dalasas "Mavericks", Maiami "Heat", "Lakers" un Losandželosas "Clippers", pēdējo no tām pārstāvot 2012./2013.gada sezonā.

NBA karjeras laikā basketbolists vidēji mačā guva 13,3 punktus un izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas. Tāpat Odoms 2010.gadā kopā ar ASV izlasi izcīnīja pasaules čempiona titulu.

Iepriekšējā gada laikā Odoms lielākoties izcēlies ārpus laukuma - viņš cīnījies ar alkohola atkarību un nesaskaņām ģimenes dzīvē.

Kā zināms, ceturtdien Odoma un realitātes šovu zvaigznes Hlojas Kardašjanas pārstāvji parakstīja abu laulāto šķiršanās atsaukumu, kas gan vēl nav oficiāli stājies spēkā.

Kardašjana un Odoms salaulājās 2009.gadā mēnesi pēc iepazīšanās. 2013.gada nogalē pāris paziņoja par šķiršanos.

LETA / Foto: Vida Press