foto: AFP/Scanpix
Bijušajam ASV Deivisa kausa komandas kapteinim Patrikam Makinrojam konstatēts koronavīruss
Deivisa kausa ieguvējs bijušais ASV izlases kapteinis Patriks Makinrojs.
2020. gada 31. marts, 23:14

Bijušajam ASV Deivisa kausa komandas kapteinim Patrikam Makinrojam konstatēts koronavīruss

Jauns.lv / LETA

Deivisa kausa ieguvējs bijušais ASV izlases kapteinis Patriks Makinrojs ir saņēmis apstiprinājumu par saslimšanu ar koronavīrusu Covid-19, taču jūtas labi, un viņam vairs nav simptomu, otrdien bijušais tenisists paziņoja video savā "Twitter" kontā.

53 gadus vecais septiņkārtējā "Grand Slam" vienspēļu čempiona Džona Makinroja jaunākais brālis sacīja, ka viņš tika pārbaudīts Ņujorkas priekšpilsētas Vestčesteras apgabalā, kur notika ievērojams slimības uzliesmojums.

"Man bija nelieli simptomi pirms desmit vai 11 dienām," sacīja Makinrojs. "Mani analīžu rezultāti tikko uzrādīja koronavīrusu. Es rezultātus saņēmu tikai šorīt. Tā ir sliktā ziņa. Labā ziņa ir tā, ka jūtos labi. Mani simptomi ir pagaisuši, un es jūtos patiešām uz visiem 100 procentiem."

Makinrojs, runājot no savas mājas pagraba, sacīja, ka viņš un viņa ģimene ir bijuši karantīnā vairāk nekā divas nedēļas, un ieteica citiem drošībai rīkoties tāpat.

"Piebeigsim šo lietu," sacīja Makinrojs. "Es esmu piemērs kādam citam, ka biju spējīgs ar vīrusu cīnīties, un man klājas lieliski."

Makinrojs vēlāk "tviterī" pateicās visiem laba vēlētājiem, sakot: "Esmu tik aizkustināts par visām atbalsta ziņām".

Tenisists ieguva savu vienīgo ATP titulu vienspēlē 1995.gadā Sidnejā. Dubultspēlē viņš izcīnīja "Grand Slam" turnīra uzvarētāja kroni 1989.gada "French Open" kopā ar tautieti Džimu Grabu.

Makinrojs bija 2007.gada ASV Deivisa kausa komandas kapteinis, kura finālā Portlendā ar 4-1 pārspēja Krieviju.