foto: Edijs Pālens/LETA
Vieglatlētikas savienība atceļ martā plānotos pasākumus
Vieglatlētikas sacensības Daugavas stadionā.
Citi sporta veidi
2020. gada 12. marts, 13:39

Vieglatlētikas savienība atceļ martā plānotos pasākumus

Jauns.lv / LETA

Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS) sakarā ar Covid-19 vīrusa straujo izplatību pieņēmusi lēmumu atcelt visus martā plānotos pasākumus, vēsta LVS mājaslapā publicētā informācija.

Rīkojumu atcelt visus martā plānotos pasākumus izdevusi LVS valde.

Martā LVS kalendārā bija iekļauti sekojošas sacensības:  Latvijas ziemas čempionāts šķēpa mešanā, (14.marts, Rīga), Latvijas ziemas čempionāts vesera mešanā (14.marts Koknese), Latvijas U-14 čempionāts daudzcīņā telpās (18.marts Jēkabpils), kā arī Latvijas ziemas čempionāts diska mešanā (28.marts Murjāņi).

Tāpat izmaiņas skārušas arī 25.martā plānoto LVS kongresu, kas nu jau pārcelts uz 30.aprīli.

Jau ziņots, ka Veselības ministrija (VM) ceturtdien Krīzes vadības padomes (KVP) sēdē rosinās no pirmdienas, 16.marta, pārtraukt klātienes mācības pirmsskolas un augstākās izglītības iestādēs, mikroblogošanas vietnē "Twitter" pavēstījusi veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

Savukārt vairākas Latvijas universitātes vēl vērtē kādus pasākumu veikt, lai pasargātu studentu un personālu no inficēšanās ar Covid-19 vīrusu. Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) jau ir pārtraukusi klātienes lekcijas, lai mazinātu saslimšanas riskus, kamēr Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) atcēla Atvērto durvju dienu un visus iepriekš plānotos masu pasākumus.