Basketbols
2020. gada 21. februāris, 23:03

Apkaunojošs misēklis: Latvijas basketbola izlases viens no līderiem spiests doties laukumā ar cita spēlētāja uzvārdu uz muguras

Jauns.lv

Latvijas vīriešu basketbola izlase sava jaunā galvenā trenera Roberta Štelmahera debijā, kas vienlaikus bija arī 2021. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmā spēle, cieta minimālu zaudējumu savā laukumā ar 61:62 pret Bosnijas un Hercegovinas izlasi, tomēr ar to mūsu basketbola neveiksmes nebeidzās.

Visai apkaunojošs misēklis gadījās vēl pirms spēles, kad iepriekš apdrukātajiem formas krekliem numuru 33, ar ko spēlē mūsu valstsvienības šā modeļa pamatcentrs Mārtiņš Meiers rotāja nevis viņa, bet gan komandas biedra Mareka Mejera uzvārds.

foto: Zane Bitere/LETA
Mārtiņa Meiera muguru spēles pirmajā puslaikā rotāja uzvārds "Mejeris".

Nereti abu raženo spēlētāju uzvārdus jauc pat basketbolam pietuvināti cilvēki, tomēr, sagatavojot formas, šādu misēkli Latvijas basketbola savienības darbiniekiem gan tomēr nevajadzētu pieļaut.

Mārtiņš arī visu spēles pirmo puslaiku nospēlēja ar uzvārdu "Mejeris" uz muguras. Tomēr uz mača otro puslaiku viņš iznāca jau ar savu īsto uzvārdu uz muguras.

Latvijas basketbola izlasei minimāls zaudējums pret Bosniju un Hercegovinu

Latvijas vīriešu basketbola izlase 2021.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra H grupas pirmajā spēlē piektdien savā laukumā ar rezultātu 61:62 (21:17, ...

gallery icon
44