foto: Latvijas Florbola savienība
VIDEO: Latvijas sieviešu florbola izlase pirms pasaules čempionāta parāda, cik labi jūt viena otru
Latvijas sieviešu florbola izlase.
Citi sporta veidi
2019. gada 7. decembris, 22:56

VIDEO: Latvijas sieviešu florbola izlase pirms pasaules čempionāta parāda, cik labi jūt viena otru

Jauns.lv

Svētdien Šveices pilsētā Neišatelē sāksies florbola pasaules čempionāts sievietēm, kurā 12. reizi pēc kārtas piedalīsies arī mūsu dāmu valstsvienība. Latvija meiteņu sniegumu laukumā varēsim vērot tuvākās dienas, bet jau tagad varam pārliecināties, ka komandas mikroklimats ir vislabākajā līmenī. Latvijas Florbola savienība savos sociālo tīklu kontos publicējusi video, kurā redzams kāds meiteņu priekšnesums sacensību priekšvakarā. No video jāsecina, ka mūsu florbolistes ļoti labi jūt viena otru arī ārpus laukuma, kas ir milzīgs solis tajā virzienā, lai cerētu uz panākumiem arī spēlēs.

Latvijas Florbola savienība savos sociālo tīklu kontos publicējusi video, kurā redzams kāds meiteņu priekšnesums sacensību priekšvakarā. No video jāsecina, ka mūsu florbolistes ļoti labi jūt viena otru arī ārpus laukuma, kas ir milzīgs solis tajā virzienā, lai cerētu uz panākumiem arī spēlēs.

Latvijas izlase savu pirmo spēli aizvadīs svētdien 11:30, kad spēkosies ar Čehiju. Mūsu meitenes pasaules rangā ir piektajā vietā, kamēr čehietes ir pozīciju augstāk. Šo spēli varēs vērot LTV 7. kanālā.

Vēlāk cīņā par kvalificēšanos ceturtdaļfinālam mūsu meitenēm būs jāspēkojas arī savām pēdējo gadu principiālākajām sāncensēm - slovākietēm un varenajām zviedrietēm. Atkarībā no apakšgrupas rezultātiem tiks noskaidrots sacensību turpinājums, vai automātiska kvalificēšanās ceturtdaļfinālam, vai cīņa astotdaļfinālā.

Pirms diviem gadiem Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notikušajā meistarsacīkstēs mūsu meitenēm nācās samierināties ar sesto vietu, kamēr Čehija bija sev ierastajā ceturtajā pozīcijā.

Latvijas sieviešu florbola izlase ir viena no sešām izlasēm, kas piedalījusies visos 12 iepriekš notikušajos pasaules čempionātos. Bez mūsu meitenēm to spējušas vēl vienīgi mūsu svētdienas pretinieces čehietes, pēdējo sešu pasaules čempionātu uzvarētājas zviedrietes, viņu sīvākās konkurences somietes un šveicietes, kā arī norvēģietes.