foto: Edijs Pālens/LETA
Bukartam vārti un uzvaras "bullītis" Čehijas čempionāta spēlē
Roberts Bukarts.
Hokejs
2019. gada 15. novembris, 23:38

Bukartam vārti un uzvaras "bullītis" Čehijas čempionāta spēlē

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien izcēlās ar vārtiem un uzvaras "bullīti" Čehijas čempionāta mačā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bukarta un uzbrucēja Frenka Razgala pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" mājās ar 4:3 (0:1, 0:2, 3:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Brno "Kometa" komandu.

Mājinieki trešajā periodā atspēlējās no 0:3, turklāt neizšķirtu panāca tieši Bukarts, kurš vēlāk arī vienīgais bija precīzs pēcspēles metienu sērijā.

Viņš šajā duelī nospēlēja 21 minūti un 51 sekundi, šajā laikā sešas reizes metot pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Tikmēr Razgals savā pirmajā spēlē leģionāra statusā astoņās minūtēs un 23 sekundēs ar rezultatīvām darbībām neizcēlās. Viņš Ostravas komandai pievienojies uz pārbaudes laiku.

Citā spēlē Guntis Galviņš un Tršinecas "Ocerlārži" ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Māra Bičevska pārstāvēto "Mlada Boleslav", Ralfs Freibergs un Zlīnas "PSG Berani" ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Kladno "Ritīrži", bet Oskars Cibuļskis kopā ar Hradeckrālovas "Mountfield" ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) piekāpās Prāgas "Sparta".

No latviešu pārstāvētajām komandām kopvērtējumā visaugstāk ir "Ocelāržis", kas ar 34 punktiem 19 dueļos ieņem trešo vietu.